Hammerdal, Camp Route 45

Bekijk foto's

Camp Route 45

Toe aan een beetje rust en natuur? Bevers spotten, bessen plukken of toch liever vanaf de staanplaats een hengel uitgooien? Dat zijn nog maar een paar van de mogelijkheden bij Camp Route 45. De hoge bomen die de camping omringen geven u samen met het kabbelende riviertje dat echte Zweden-gevoel. U kunt hier zo actief zijn als u zelf wilt.

De camping heeft 18 elektriciteits-plaatsen (zowel aan de waterkant als op het veld), ca. 20 plaatsen zonder elektriciteit, 14 trekkershutjes en 3 stuga's met badkamer. Het sanitair is in 2010 nog volledig vernieuwd. Verder is er een grote zwemvijver en de kleintjes kunnen zich prima vermaken in de speeltuin.

Camp Route 45 - accommodaties

Kampeerhut 1-14:
2- tot 4-persoons kampeerhutten met kitchenette. De hutten zijn volledig geïsoleerd. U vindt toilet en douche is in het gezamenlijke sanitairgebouw.

Bungalow 15-17:
4-persoons bungalow met warm en koud water, een kleine keuken en badkamer. Nummer 17 heeft 2 aparte slaapkamers.

Op Camp Route 45 gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Camp Route 45 - activiteiten

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma's. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een sauna aanwezig. Bij Camp Route 45 is het toegestaan om te wildwatervaren/ kajakken/ raften.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een restaurant (kleine kaart) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want er is een wifipunt.

 

Prijzen

Periode prijs per nacht
kampeerhut aanvraag
bungalow aanvraag
prijs per nacht op aanvraag

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Botnische golf huttentocht Vilda: via Finland en Zweden

De Botnische Golf wordt vaak gezien als de dode arm van de Baltische zee. Maar in de zomermaanden zijn de verlaten archipels sprookjesachtig mooi. De Botnische golf is een natuurgebied dat tussen de westkust van Finland en de oostkust van Zweden ligt. ​De Baltische zee huttentocht Vilda laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.