Hampen, Hampen Sø Camping

Bekijk foto's

De geur van de bossen, de frisse lucht en de rust geeft u het gevoel midden in de natuur te kamperen. Een natuurlijke oase, maar toch dichtbij de spannende attracties van Jutland - kom helemaal tot rust op Hampen Sø Camping!

Hampen Sø Camping

Hampen Sø Camping is omgeven door de meest prachtige natuur, die erop wacht om door u ontdekt te worden. Geniet van de volledige stilte, het leven van de dieren in het bos en zie de zonnestralen dansen tussen de bomen op een vroege morgen. Of breng een bezoek aan Harrild Hede, een prachtig heide gebied, waar u het gevoel zult krijgen alleen op de wereld te zijn.

Vanaf de camping loopt er een natuur wandelpad (700 mtr) direct naar het prachtige meer van Hampen. Naast het prachtige meer vindt u hier een gezellig zandstrand, waar veel gebruik van wordt gemaakt in de zomer. Daarnaast is er een populaire natuurspeelplaats met picknicktafels en een speciale uitlaatplaats voor honden. Dit alles gratis te gebruiken, zodat u dichtbij de natuur kunt komen. De wandeltocht rondom het meer van Hampen is ongeveer 5 km.

Hampen Sø Camping - bezienswaardigheden

Naast het mooie Hampen meer en de natuur rond Hampen Sø Camping, zijn er ook tal van interessante bezienswaardigheden met betrekking tot de geschiedenis, cultuur en nog veel meer:

  • Legoland - slechts 40 km vanaf de camping
  • Givskud Løvepark - Een leeuwenpark op slechts 27 km van de camping
  • Silkeborg - Een prachtige stad vol cultuur en shopping op 24 km afstand
  • Himmelbjerget - Een mooie wandelroute met een prachtig uitzicht vanaf de top op 28 km afstand

Hampen Sø Camping - de accommodaties

De kampeerhutten zijn zeer geschikt voor een comfortabele vakantie met de gezelligheid van het campingleven. De hutten zijn comfortabel, gezellig en de meeste met eigen douche en toilet. Hampen Sø Camping beschikt over 30 grote vakantiehutten, waarvan de meeste 25m2 hutten zijn met eigen douche en toilet. De hutten liggen verspreid over de camping over verschillende velden waar meerdere hutten bij elkaar liggen. Ideaal voor families met kinderen, groepen of bedrijven.

De hutten hutten zijn uitgerust met kitchenette met alle keuken benodigdheden, bedden met dekbedden en kussens en warm en koud water. Verder zijn de hutten goed geïsoleerd en voorzien van verwarming.

  • 25m2 vakantiehut - max 5 pers, 2 vertrekken, overdekt terras , volledig ingericht , toilet en douche, tv
  • 20m2 vakantiehut - max 5 pers , 2 vertrekken, overdekt terras, volledig ingericht, warm en koud water
  • 8m2 trekkershut - max 3 pers, 1 vertrek, trekkershut, geen keuken etc.


Prijzen

Periode 20m2 25m2
4/7-8/8 aanvraag aanvraag
20/6-3/7 en 9/8-22/8 aanvraag aanvraag
25/5-19/6 en 23/8-8/10 aanvraag aanvraag
prijs per nacht in € 2015