Haparanda, Kukkolaforsen hotel

Kukkolaforsen hotel - Algemeen

Deze accommodatie ligt naast de Kukkola Rapids, op 15 km ten noorden van Haparanda. Het biedt gratis WiFi en toegang tot de sauna en een regionale keuken. De huisjes zijn prachtig gelegen en hebben uitzicht over de rivier. 

Kukkolaforsen hotel - de kamers

De hotel stuga's hebben een 3 sterren hotelstandaard. Ze beschikken over 2 slaapkamers (4 bedden). De woonkamer heeft een slaapbank, kitchenette met koelkast, een badkamer met douche en toilet. U krijgt dezelfde service als wanneer u in een hotel verblijft. Denk hierbij aan ontbijt en de schoonmaak. 

Kukkolaforsen hotel - eetmogelijkheden

Het restaurant met uitzicht op de rivier serveert lokale witvis, Sik, en andere specialiteiten uit de vallei van de rivier de Torne. Na het diner kunt u gezellig een drankje drinken in de bar.

Kukkolaforsen hotel - omgeving en activiteiten

Gemeenschappelijke faciliteiten omvatten een speeltuin, een barbecueplek en een souvenirwinkel. U kunt in het hotel allerlei behandelingen boeken, waaronder massages. Het personeel helpt u graag bij het regelen van wandel- en vistochten en andere activiteiten. Haparanda's tweelingstad Tornio ligt op 15 km van het Turist & Konferens Kukkolaforsen. Luleå is ongeveer 2 uur rijden met de auto.
In de winter kunt u winteractiviteiten ondernemen, denk hierbij aan sneeuwscootertochten, ijsvissen etc!

Prijzen

Prijslijst Haparanda, Kukkolaforsen hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode hotelkamer 2 pers. incl ontbijt hotelkamer 2 pers. incl halfpension single toeslag
1/6 - 31/8 122 180 72

Prijs per nacht in 2020 in €. 

Hotelrondreis Finland Odr: afwisselend Finland incl. bruine beer safari

Finland wordt wel het land van de duizenden meren genoemd. Om precies te zijn telt Finland 187.888 meren, gevuld met zuiver water! Dat kunt u zelf ervaren tijdens deze mooie hotelrondreis Finland als u na een saunabezoek een verfrissende duik wilt nemen. Deze hotelrondreis Finland begint met een bezoek aan het merengebied en het leefgebied van de bruine beer en gaat dan via de Botnische Golf en het daarbij horende afwisselende kustlandschap naar de rust en ruimte van Lapland. Het noordelijkste punt is de Noordkaap in Noorwegen.Hotelrondreis Tyr: Zweden en Finland, Botnische golf

Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Eerst kunt u genieten van de rust en de ruimte die Zweden heeft te bieden. Via de hoge kusten rijdt u omhoog en rijdt de hele route om de Botnische Golf naar Finland. Finland wordt wel het land van de duizenden meren genoemd. U rijdt via het afwisselende kustlandschap naar Helsinki.