Härnösand, kampeerhut Antjarns camping og stugby

Antjarns camping og stugby - algemeen

Kleinschalige familiecamping, gelegen aan een klein meertje langs de E4. Ideaal als doortrekcamping (reis naar de Noordkaap) maar ook geschikt voor een langer verblijf. 2 steden in de buurt, Härnösand, gelegen op 10 km. en Sundsvall met een groot koopcentrum, gelegen op slechts 35 km. afstand. 30 km. noordelijker van de camping ligt het prachtige natuurgebied Hoge Kust, vermeld op de werelderfgoedranglijst en meer dan een bezoek waard. 

Antjarns camping og stugby - de kampeerhutten

Kampeerhut Granön (geel):
Eenvoudige, kleine hut met 4 bedden en elektrische verwarming. De kampeerhut heeft twee stapelbedden (kussens en dekbedden aanwezig) en een kleine eettafel met twee stoelen. De kampeerhut staat in de buurt van het faciliteiten gebouw waar u kunt koken en waar douches en toiletten aanwezig zijn.
Kampeerhut Härnö (rood):
Eenvoudige, 4 persoons kampeerhut met elekticiteit, water, koelkast en een kookplaatje. Het huisje is ingericht met 2 stapelbedden (kussens en dekbedden aanwezig), een eettafel en 4 stoelen. Douche en toilet vind u in het servicegebouw.

Antjarns camping og stugby - omgeving

De kuststrook langs de Botnische Golf wordt ook wel Höga Kusten genoemd. Het is een indrukwekkend stukje natuur met rotsen die tientallen meters uit zee oprijzen. Hier vinden we Örnsköldsvik, een kustplaats met een mooie ligging aan de scherenkust. Vanaf de Varvsberget heeft u een mooi uitzicht over de stad en haar omgeving.

Prijzen

Prijslijst Härnösand, kampeerhut Antjarns camping og stugby (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 4pers.
1/5-30/9 vanaf 56
Prijs is in € in 2020.
Campinghutten Zweden Hedvig: Dalarna, Stockholm en Värmland

Een afwisselende rondreis door Midden-Zweden waarbij u volop kunt genieten van al het moois dat deze regio heeft te bieden. Bossen en meren, begroeide heuvels en natuurgebieden.