Härnösand, kampeerhut Antjarns camping og stugby

Bekijk foto's

Antjarns camping og stugby is een kleinschalige familiecamping, gelegen aan een klein meertje langs de E4. Ideaal als doortrekcamping (reis naar de Noordkaap) maar ook geschikt voor een langer verblijf.

Accommodatie
Kampeerhut Granön (geel): eenvoudige, kleine hut met 4 bedden en elektrische verwarming. De kampeerhut heeft twee stapelbedden (kussens en dekbedden aanwezig) en een kleine eettafel met twee stoelen. Het staat in de buurt van het faciliteitengebouw waar u kunt koken en waar douches en toiletten aanwezig zijn.

Kampeerhut Härnö (rood): eenvoudige, vierpersoons kampeerhut met elektriciteit, water, koelkast en een kookplaatje. Het huisje is ingericht met 2 stapelbedden (kussens en dekbedden aanwezig), een eettafel en 4 stoelen. Douche en toilet vind u in het faciliteitengebouw.

Omgeving
Er zijn 2 steden in de buurt, Härnösand, gelegen op 10 km en Sundsvall met een groot koopcentrum, gelegen op slechts 35 km afstand. 30 km noordelijker van de camping ligt het prachtige natuurgebied Hoge Kust, vermeld op de werelderfgoedlijst en meer dan een bezoek waard. De kuststrook langs de Botnische Golf wordt ook wel Höga Kusten genoemd. Het is een indrukwekkend stukje natuur met rotsen die tientallen meters uit zee oprijzen. Hier vinden we Örnsköldsvik, een kustplaats met een mooie ligging aan de scherenkust. Vanaf de Varvsberget heeft u een mooi uitzicht over de stad en haar omgeving.

Prijzen

Periode 2021 Prijs per nacht, kampeerhut 4 personen
1 mei - 30 sept Vanaf € 56