Härnösand, Antjarns camping og Stugby

Bekijk foto's

Antjarns camping og Stugby - algemeen 

Kleinschalige familiecamping, gelegen aan een klein meertje langs de E4. Ideaal als doortrekcamping (reis naar de Noordkaap) maar ook geschikt voor een langer verblijf. 2 steden in de buurt, Härnösand, gelegen op 10 km. en Sundsvall met een groot koopcentrum, gelegen op slechts 35 km. afstand. 30 km. noordelijker van de camping ligt het prachtige natuurgebied Hoge Kust, vermeld op de werelderfgoedranglijst en meer dan een bezoek waard. 

Antjarns camping og Stugby - de bungalows


Stuga Nils 4 persoons: 
De stuga is voorzien van een volledig ingerichte keuken, eettafel, slaapbank voor 2 personen, stapelbed. 
De stuga heeft een eigen douche, toilet en televisie.

Stuga Antjärn 5 persoons:
Deze stuga is uitgerust met twee slaapkamers, badkamer met douche, toilet en in de woonkamer een televisie. De bungalow heeft een woonkamer en een
volledig ingerichte open keuken, eettafel en slaapbank. In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer een stapelbed.

Antjarns camping og Stugby -  omgeving

De kuststrook langs de Botnische Golf wordt ook wel Höga Kusten genoemd. Het is een indrukwekkend stukje natuur met rotsen die tientallen meters uit zee oprijzen. Hier vinden we Örnsköldsvik, een kustplaats met een mooie ligging aan de scherenkust. Vanaf de Varvsberget heeft u een mooi uitzicht over de stad en haar omgeving.

Prijzen

Periode 4p d/t 5p d/t
1/5-30/9 94 110

Prijzen in € voor 2020

Honden zijn toegestaan.

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen