Havila Kystruten

Havila Kystruten

Al in de 19e eeuw reisden er passagiers per boot langs de Noorse kust. Havila Kystruten is trots dat zij deze traditie op een nieuwe en meer milieuvriendelijke manier kunnen voortzetten. Met 4 nieuwe schepen, uitgerust met de nieuwste technieken en gericht op fantastisch comfort, bieden ze op een geweldige manier de 'mooiste zeereis ter wereld' aan.

Aan boord krijgt u de kans om op een geweldige manier even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Geniet van de uitzichten op enorme bergen en adembenemende fjorden, maar ook van de kleine eilandjes en typisch Noorse stadjes en dorpjes. Stap aan boord en maak nieuwe herinneringen die u de rest van uw leven bij zullen blijven.

U kunt ervoor kiezen om helemaal van Bergen naar Kirkenes te varen, maar u kunt ook een deel of delen van de Kystruten-reis kiezen. In elk seizoen is de reis een hele andere ervaring en zelfs tijdens de traditionele Noorse diners kunt u genieten van de mooiste uitzichten. Tijdens de reis worden ook allerlei excursies georganiseerd, waaraan u kunt deelnemen. Op die manier krijgt u de mogelijkheden om de Noorse natuur en cultuur van dichtbij mee te maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker aan boord te blijven en te genieten van uw vrije tijd aan boord van de comfortabele schepen.

Vanaf najaar 2019 is het mogelijk om reizen met vertrek in januari 2021 te boeken.

Havila Kystruten Bergen-Kirkenes-Bergen

Bekijk hier alle informatie over de reis Bergen - Kirkenes - Bergen van Havila Kystruten.