Helsinki, Hotel Arthur

In hartje Helsinki, op loopafstand van het station, grote winkelcentra en theaters, vindt u dit gezellige hotel. De recentelijk gerenoveerde kamers zijn stijlvol en warm ingericht. Begin 2007 zijn er 25 nieuwe kamers bijgekomen op de 7e verdieping. Deze kamers hebben flatscreen TV, breedband internet en een mini bar. In een aantal kamers heeft men een uniek rustgevend kleuren-lichtspel aangebracht.


Er zijn totaal 167 kamers met in totaal 400 bedden. Er zijn speciale kamers voor mensen met een allergie of handicap. De standaard kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, TV, haardroger en mini bar. De Superior-kamers hebben iets meer luxe en voldoen met gemak aan de wensen van een iets veeleisender reiziger. De trots van het hotel is de Sir Arthur Suite met een smaakvol ingerichte woonkamer, een slaapkamer om van te dromen en een sauna. Hotel Arthur heeft ook een aantal beeldschone familiekamers; grote kamers voor 4 personen, voorzien van eigen sauna.

De chefs van Restaurant Arthur leggen hart en ziel in het bereiden van de maaltijden en dat is te merken! Het heerlijke lunchbuffet is een begrip in Helsinki! Het á la carte menu heeft van alles te bieden voor de grote en de kleine trek. 

De medewerkers bij de receptie vertellen u graag over de talloze bezienswaardigheden en "things-to-do" in Helsinki!