Henningsvær, Lofoten Arctic Hotel

Lofoten Arctic Hotel - algemeen

Lofoten Arctic hotel is gelegen in werelds meest bekend visdorp, Henningsvær. In het hart van Hennigsvær vindt u het Lofoten Arctic hotel Knusern en aan de havenkant ligt het kleine en idyllische Lofoten Arctic hotel Skata.
Het stadscentrum van Svolvær ligt op 25 minuten afstand. Het vissersdorp Henningsvær is slechts 12 minuten lopen.
Vroeger was dit hotel een vissershuis. Het hotel is verdeeld over 2 gebouwen.

Lofoten Arctic Hotel - de kamers

- Knusern
In het hart van het pittoreske Henningsvær vindt u het Lofoten Arctic Hotel Knusern, gebouwd in 1892.
Het hotel is volledig gerenoveerd en ziet er als nieuw uit. Het hotel beschikt over 9 kamers, allemaal met douche/toilet, WIFI en TV.
De uitstekende maaltijden worden geserveerd in het restaurant op de begane grond .

- Skata
Aan de havenkant van Henningsvær gelegen vindt u het kleine en idyllisch Lofoten Arctic Hotel Skata. Het hotel beschikt over 27 kamers allemaal met douche/toilet.
Het restaurant serveert uitstekende maaltijden en heeft uitzicht op de haven. Beide hotels zijn een mooie mix van oud en nieuw en beschikken over alle moderne faciliteiten van deze tijd. 

Lofoten Arctic Hotel - omgeving

• Vissers markt
• Excursie door de Lofoten
• Center Galleri Lofotens Hus
• Vissen

Prijzen

Prijslijst Henningsvær, Lofoten Arctic Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
1/6-31/8 87 138 87
1/9-31/5 75 127 75
Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.
Honden zijn niet toegestaan.
Fly-drive Noordkaap Nanna: Tromsø, Lapland en de Lofoten

Tijdens deze fly-drive Noordkaap reis komt u langs veel van de hoogtepunten van Noord-Scandinavië. U maakt kennis met de cultuur van de Samen, de oorspronkelijke bevolking van Lapland, en hun rendieren die grazen in het ruige toendragebied van Lapland.Autovakantie Odin: Lapland, Noordkaap, Lofoten

Een bijzondere autovakantie met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. Als het weer het toelaat kunt u 's nachts op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon.Auto hotelrondreis Rån: Finland, Noordkaap en Noorwegen

Een mooie auto hotelrondreis door het hoge noorden. Allereerst maakt u kennis met Finland, het land van de duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Wanneer u de poolcirkel in Finland oversteekt, kunt u kennismaken met de enige 'echte' Kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon. De reis volgt door Noorwegen waarin u verrast wordt door de bijzonder mooie en afwisselende landschappen.Autotour Thor: Tromsø, Lofoten, Vesterålen, kustweg 17

Een prachtige autotour waarbij u een fiks gedeelte van het mooie en uitdagende Noorwegen gaat 'ontdekken'. Zoals Oslo, de Dovrefjell en Trondheim met zijn Nidarosdom. Maar ook het Land van de Middernachtzon boven de poolcirkel en Tromsø, het Parijs van Het Noorden.Hurtigruten rondreis Viking: ultiem Noord-Noorwegen

Een reis vol hoogtepunten. Deze Hurtigruten rondreis is ook een reis waarbij u Noorwegen op verschillende manieren leert kennen. Allereerst per auto van Oslo dwars door een telkens weer afwisselend landschap helemaal naar het noorden naar Kirkenes aan de grens met Rusland. De terugreis verloopt heel ontspannen, namelijk met één van de schepen van Hurtigruten.Kijk ook eens naar:

Svolvær, Scandic Hotel Svolvær
Scandic Svolvær ligt op een eiland in de haven van Svolvær en biedt gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en kamers met een eigen badkamer. De binnenstad van Svolvær is 150 meter verwijderd van het hotel.
HENNINGSVÆR, BRYGGE HOTEL
Dit moderne en gezellige hotel ligt in het het grootste vissersdorp van de Lofoten, Henningsvær.
Leknes, Scandic Lofoten hotel
Dit is een nieuw, modern hotel met een vriendelijk en service minded staf in het centrum van Leknes.