Herfstreis Finland Mette, 4-daagse reis

Herfstreis Finland Mette, 4-daagse reis

vlieg Amsterdam-Helsinki-Kuusamo
vlieg Amsterdam-Helsinki-Kuusamo

U vliegt met Finnair van Amsterdam via Helsinki naar Kuusamo. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt: 11.45-15.05 / 15.50-17.05 uur. Na uw vlucht wordt u naar uw accommodatie in Ruka gebracht, de transfer duurt ongeveer 30 minuten.


Ruka, Iisakki Glass Village
Ruka, Iisakki Glass Village

U verblijft in een glazen bungalow met tweepersoonsbed, douche en toilet en kitchenette. U kunt zich hier in alle rust terugtrekken. Met een beetje geluk, kunt u vanuit uw villa het noorderlicht bewonderen. U ontvangt uw dagprogramma tijdens het inchecken.


Rivier drijven Ruka
Rivier drijven Ruka

Vandaag staat er een bijzondere activiteit op het programma, namelijk 'river floating'. U krijgt een waterdichte overal en zal samen met een gids de rivier in gaan. Geef uzelf over aan het water en laat u meevoeren door de stroming. Kom tot rust en ontspan tijdens deze 2 uur durende activiteit.


Saunatour Ruka
Saunatour Ruka

Tijdens deze Sauna ervaring komt u in een traditionele Finse sauna. De sauna staat naast het meer van Lisakki. Deze sauna is als een van de eerste sauna's bekroond met de 'Authentic Finnish Sauna Experience' certificaat. Dit certificaat wordt uitgereikt aan sauna's die een hoge standaard aanbieden. U wordt begeleid door een plaatselijke gids die u zal vertellen over de saunacultuur en waarom deze zo belangrijk is voor de Finnen.


Noorderlichtsafari Ruka
Noorderlichtsafari Ruka

Vanavond gaat u op jacht naar het noorderlicht. Uw gids vertelt diverse verhalen over het noorderlicht en de natuur. Er wordt af en toe gestopt zodat u kan genieten van de prachtige natuur. Als de lucht helder is kunt u de sterren zien en met een beetje geluk ook het noorderlicht. De wandeling is tussen de 2 en 5 kilometer, afhankelijk van de conditie van de deelnemers en de keuze van de route. De duur is ongeveer 2 uur.


vlieg Kuusamo-Helsinki-Amsterdam
vlieg Kuusamo-Helsinki-Amsterdam

U vliegt met Finnair van Kuusamo via Helsinki naar Amsterdam. De vluchttijden zijn waarschijnlijk als volgt: 10.45-11.55 / 16.40-18.15 uur.


Herfstreis Finland Mette

Een onvergetelijke herfstreis naar Finland, wie wil dat nou niet? Met deze reis gaat u 4 dagen naar Ruka. Indien gewenst is de reis ook uit te breiden naar 5 of 6 dagen.

Herfstreis Finland Mette - geplande reis

  • Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam, via Helsinki, naar Kuusamo. 
  • Transfer Kuusamo Airport naar Iisakki Glass Village.
  • 3 nachten verblijf in 2-persoons glazen villa op basis van halfpension (ontbijt & diner)
  • Activiteiten: rivier drijven, Finse sauna ervaring, noorderlicht wandeling
  • Mogelijkheid tot gebruik van mountainbikes
  • Terugreis: U vliegt vanaf Kuusamo, via Helsinki, naar Amsterdam.

Herfstreis Finland Mette - uw accommodatie

Iisakki Glass Village zijn nieuwe glazen villa's in Ruka bij het meer Rukajärvi. Het is een luxe accommodatie in een prachtige natuurlijke omgeving, maar wel vlakbij de faciliteiten van Iisakki Village. De villa's beschikken over een eigen kitchenette en badkamer. In Iisakki village is er mogelijkheid tot gebruik van een sauna. In het restaurant Iisakin Talo worden dagelijks de maaltijden geserveerd.

Let op: minimale leeftijd voor deze reis bedraagt 16 jaar.


Prijslijst Herfstreis Finland Mette, 4-daagse reis (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2020 Op basis van 2 personen
Reissom per persoon in €
1/9 - 30/11
3 nachten 1135
4 nachten 1250
5 nachten 1350

Let op! In vakanties gelden er vluchttoeslagen. Prijzen voor deze periodes kunnen dus afwijken van onze standaard prijs.

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Transfers

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. halfpension (ontbijt & diner)

Genoemde activiteiten (planning ontvangt u bij inchecken):

  • Rivier drijven
  • Finse sauna ervaring
  • Noorderlicht wandeling

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard