Herfstreizen Finland

Nog even een een paar dagen genieten van de prachtige herfst in Finland? Dat kan, we hebben dit jaar meerdere leuke aanbiedingen kunnen arrangeren naar Finland!

De dagen worden korter en de kleuren worden mooier en mooier, de natuur in Scandinavië en Finland is betoverend in september en oktober! In de noordelijke provincies heeft u ook nog een grote kans om het bijzondere Noorderlicht te zien. Dit wil je toch beleven en een keer gezien hebben!

Door de zonnige en droge herfstdagen in combinatie met koudere nachten verandert het landschap vanaf begin september van een groene oase in een sprookjesachtig kleurenspel van felrood, okergeel, vlammend oranje en wit door met sneeuw bedekte bergtoppen. De zon maakt de kleuren intenser en de ondergaande zon is ook een genot om naar te kijken.

De herfst in Scandinavië en Finland is een geschikte tijd om de natuur in te gaan, ga naar buiten, ga er op uit; ga fietsen, ga wandelen, ga op zoek naar elanden of ga bessen en paddenstoelen plukken.
Zelfs als het wat natter en kouder is zul je genieten van de schilderachtige en rustgevende omgeving.

Na een dagje buiten is het heerlijk om ’s avonds relaxed in je huisje na te genieten, of ga lekker op de bank een boek lezen die je al tijden in de kast hebt staan maar waar geen tijd voor was of misschien heb je nog energie om een lekkere jam te maken van de vers geplukte bessen.

Herfstreis Finland merengebied, 8 daagse reis Andor

8 daagse herfstreis Finland merengebied met 6 daags verblijf in een huisje met douche/toilet bij het Fish and FunHerfstreis Finland Mette, 4-daagse reis

4-daagse herfstreis Finland naar Ruka - Kuusamo. Geniet van de prachtige keuren in de natuur en ga mee op zoek naar het noorderlicht.Herfstreis Fins Lapland 4 daagse reis Ukko

Herfstreis Fins Lapland, 4 daagse reis met kans op het magische Noorderlicht zonder temperaturen ver onder 0 te moeten ervaren.