Herfstreizen Noorwegen

Nog even een week genieten van de prachtige herfst in Noorwegen?

Dat kan, we hebben dit jaar meerdere leuke aanbiedingen kunnen arrangeren naar zowel Zweden als Noorwegen!

De dagen worden korter en de kleuren worden mooier en mooier, de natuur in Scandinavië is betoverend in september en oktober! In de noordelijke provincies heeft u ook nog een grote kans om het bijzondere Noorderlicht te zien. Dit wil je toch beleven en een keer gezien hebben!

Door de zonnige en droge herfstdagen in combinatie met koudere nachten verandert het landschap vanaf begin september van een groene oase in een sprookjesachtig kleurenspel van felrood, okergeel, vlammend oranje en wit door met sneeuw bedekte bergtoppen. De zon maakt de kleuren intenser en de ondergaande zon is ook een genot om naar te kijken.

De herfst in Scandinavië en Finland is een geschikte tijd om de natuur in te gaan, ga naar buiten, ga er op uit; ga fietsen, ga wandelen, ga op zoek naar elanden of ga bessen en paddenstoelen plukken.
Zelfs als het wat natter en kouder is zul je genieten van de schilderachtige en rustgevende omgeving.

Na een dagje buiten is het heerlijk om ’s avonds relaxed in je huisje na te genieten, of ga lekker op de bank een boek lezen die je al tijden in de kast hebt staan maar waar geen tijd voor was of misschien heb je nog energie om een lekkere jam te maken van de vers geplukte bessen.

Mogelijkheden te over, heb je nog vragen neem dan contact op met Esther, Michelle of Rietje.


Fotoreis Lofoten Noorwegen, 8-daagse reis

De Lofoten, deze eilandengroep is vooral bekend vanwege zijn rijke visserijtraditie. De Lofoten maken ondanks hun geïsoleerde ligging toch een welvarende indruk. De hele economie draait bovenal om de visserij. Het beeld van de Lofoten wordt vooral gedomineerd door houten rekken met kabeljauw, die hangt te drogen. De Lofoten is onder landschapsfotografen zeer populair en dit is dan ook de reden dat landschapsfotograaf Edwin Mooijaart u hier graag mee naartoe neemt.Herfstreis Hardangervidda, Nisse: Havsdalsgrenda Geilo

Een 7 daagse herfstreis Hardangervidda met 5 daags verblijf in een huisje met douche/toilet HavsdalsgrendaHerfstreis Rondane, Jord: Rondane gjestegård Sollia

8 daagse herfstreis met 6 daags verblijf in een huisje met douche/toilet Rondane Gjestegård te Sollia met de prachtige Rondane als naaste buur.