Herfstreizen Zweden

Nog even een week genieten van de prachtige herfst in Zweden?

Dat kan, we hebben dit jaar meerdere leuke aanbiedingen kunnen arrangeren naar zowel Zweden als Noorwegen!

De dagen worden korter en de kleuren worden mooier en mooier, de natuur in Scandinavië is betoverend in september en oktober! In de noordelijke provincies heeft u ook nog een grote kans om het bijzondere Noorderlicht te zien. Dit wil je toch beleven en een keer gezien hebben!

Door de zonnige en droge herfstdagen in combinatie met koudere nachten verandert het landschap vanaf begin september van een groene oase in een sprookjesachtig kleurenspel van felrood, okergeel, vlammend oranje en wit door met sneeuw bedekte bergtoppen. De zon maakt de kleuren intenser en de ondergaande zon is ook een genot om naar te kijken.

De herfst in Scandinavië en Finland is een geschikte tijd om de natuur in te gaan, ga naar buiten, ga er op uit; ga fietsen, ga wandelen, ga op zoek naar elanden of ga bessen en paddenstoelen plukken.
Zelfs als het wat natter en kouder is zul je genieten van de schilderachtige en rustgevende omgeving.

Na een dagje buiten is het heerlijk om ’s avonds relaxed in je huisje na te genieten, of ga lekker op de bank een boek lezen die je al tijden in de kast hebt staan maar waar geen tijd voor was of misschien heb je nog energie om een lekkere jam te maken van de vers geplukte bessen.

Mogelijkheden te over, heb je nog vragen neem dan contact op met Esther, Michelle of Rietje.

Herfstreis Tiveden, Alf: Hamgården Tived

8 daagse herfstreis Tiveden met 6 daags verblijf in een huisje met douche/toilet bij het Tiveden Nationaal Park.Herfstreis Torsby, Huldra: The Lodge

8 daagse herfstreis Torsby, een plek waar je volop van de rust kunt genieten maar ook uitstekend actief bezig kunt zijn.Herfstrondreis Zweden

Verken Zuid- & Midden-Zweden in het herfstseizoen waarin schilderachtige kleuren het landschap domineren. U reist via Denemarken over de befaamde bruggen waarna uw reis begint in Zuid-Zweden. Rijd door een landschap van grote meren en wijde vlakten die zich over het land uitstrekken en ervaar een land waarin rust, natuur en de ruimte overheersen. De herfst is een geschikte tijd om de natuur in te gaan.