Hirtshals - Kristiansand per Color Line

3 uur Vertrek 12.15 of 20.45 Aankomst 15.30 of 23.59 Superspeed 1 Huisdieren in kennel
  • 3 uur
  • Vertrek 12.15 of 20.45
  • Aankomst 15.30 of 23.59
  • Superspeed 1
  • Huisdieren in kennel
Afbeelding van Colorline Bootovertocht Denemarken Noorwegen Hirtshals Kristiansand

Stap aan boord van SuperSpeed 1 in Hirtshals en zet in 3 uur en 15 minuten voet aan wal in Kristiansand. Geniet van verschillende restaurants, bars, (tax-free) winkels en een spectaculair uitzicht.

Vaarschema Hirtshals - Kristiansand v.v.
De overtocht Hirtshals - Kristiansand per Color Line vertrekt dagelijks. De vaarschema is als volgt:
Vertrek Hirtshals: 12.15 uur
Aankomst Kristiansand: 15.30 uur

Vertrek Hirtshals: 20.45 uur
Aankomst Kristiansand: 23.59 uur

Vertrek Kristiansand: 08.00 uur
Aankomst Hirtshals: 11.15 uur

Vertrek Kristiansand: 16.30 uur
Aankomst Hirtshals: 19.45

Hutten & Prijzen
Voor deze korte overtocht van Hirtshals naar Kristiansand en andersom per Color Line is het niet mogelijk om hutten te boeken door de korte reistijd. Wel is het mogelijk om zitplaatsen te reserveren om alsnog comfortabel te reizen. Boek een stoel in Voyager Class of in Business Class en geniet van de daarbijhorende extra’s.

  • Voyager Class: een gereserveerde zitplaats gedurende de hele overtocht.
  • Business Class: een gereserveerde zitplaats gedurende de hele overtocht inclusief WiFi, een bagagekluisje, fruit en biscuits, mineraalwater, krant en toegang tot een online portaal.

Alle prijzen van de bootovertochten zijn op aanvraag in verband met de wisselende prijzen per dag.

Over Color Line
Color Line biedt u meerdere routes met uitgebreide faciliteiten en activiteiten aan boord. Vanuit Duitsland, Denemarken en Zweden verzorgt Color Line comfortabele overtochten met de boot naar Noorwegen. Het begin van een prachtige (auto)vakantie naar Noorwegen!

U vaart met de SuperSpeed 1 of 2 comfortabel en snel binnen 3,5 uur naar Noorwegen. Vaart u liever rustig? Maak dan een ontspannen reis met de cruiseferry MS Color Fantasy of MS Color Magic op het traject Kiel – Oslo.

Huisdieren op de Color Line schepen
Bij de Color Line kunt u uw huisdier op 2 manieren vervoeren. U kunt uw huisdier in de auto laten of ervoor kiezen om uw huisdier in een kennel te laten verblijven tijdens de bootovertocht. Dit geldt voor zowel de korte als de lange overtochten. In de zomermaanden is het niet aan te raden uw huisdier in de auto te laten verblijven in verband met hogere temperaturen. Tijdens de overtocht is het mogelijk om uw huisdier te bezoeken en uit te laten op een uitlaatdek. In de openbare ruimtes en hutten zijn geen dieren toegestaan.