Hirtshals-Langesund Fjord Line

Bekijk foto's

Vaarschema Hirtshals-Langesund  
vertrek Hirtshals aankomst Langesund
dagelijks 09.00 13.30
vertrek Langesund aankomst Hirtshals
dagelijks 14.30 19.00

FJORD LINE
Fjord Line is een moderne en gastvrije rederij die veilig en aangenaam vervoer aanbiedt tussen Noorwegen en Denemarken. Met de nieuwe en luxe schepen MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord met aan boord hutten van goede kwaliteit, heerlijke eetgelegenheden, live muziek en een breed scala aan taxfree producten vaart u ontspannen van Hirtshals naar Stavanger of Bergen of van Hirtshals naar Langesund en in de zomermaanden met de snelle Fjord Line Express van Hirtshals naar Kristiansand. 
Fjord Line heeft in samenwerking met de Norwegian Seafood Centre en Norwegian Culinary Institute een concept samengesteld voor de MS Stavangerfjord en de MS Bergensfjord dat gasten een gevarieerde maar vooral smaakvolle diner belevenis aanbiedt. De hoge kwaliteit van de ingrediënten, de voorbereiding en service zijn op alle restaurants aan boord van toepassing. Fjord Line\'s schepen hebben ook een volledige alcohollicentie.
Honden: Aan boord van de MS Stavangerfjord of MS Bergensfjord verblijft uw hond tijdens de overtocht in uw auto of in een modern en comfortabel hondenhotel. Het hondenhotel is gelegen op dek 10, in een gebied afgeschermd van alle lawaai. Honden zijn niet toegestaan op het zonnedek, in het schip of in de hutten. 

Prijzen

Periode prijzen zijn op aanvraag ivm met de per dag wisselde prijzen
Hirtshals-Langesund *klik hier
Langesund-Hirtshals #klik hier
Fjord Line hanteert dagtarieven. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus hoe eerder u boekt hoe voordeliger het tarief.