Hirtshals - Langesund per Fjord Line

4,5 uur Vertrek 09.00 Aankomst 13.30 MS Stavangerfjord & MS Bergensfjord Huisdieren in kennel
  • 4,5 uur
  • Vertrek 09.00
  • Aankomst 13.30
  • MS Stavangerfjord & MS Bergensfjord
  • Huisdieren in kennel
Afbeelding van Fjordline Bootovertocht Denemarken Noorwegen Hirtshals Langesund

Stap aan boord van één van de milieuvriendelijke schepen van Fjord Line en vaar snel en comfortabel van Hirtshals naar Langesund in slechts 4,5 uur. Geniet van verschillende restaurants, bars, (tax-free) winkels en een spectaculair uitzicht.

Vaarschema Hirtshals – Langesund v.v.
De overtocht Hirtshals – Langesund per Fjord Line vertrekt dagelijks. De vaarschema is als volgt:
Vertrek Hirtshals: 09.00 uur
Aankomst Langesund: 13.30 uur

Vertrek Langesund: 14.30 uur
Aankomst Hirtshals: 19.00 uur

Hutten & Prijzen
Voor deze korte overtocht van Hirtshals naar Langesund en andersom per Fjord Line is het niet mogelijk om hutten te boeken door de korte reistijd. Wel is het mogelijk om zitplaatsen te reserveren om alsnog comfortabel te reizen.

Alle prijzen van de bootovertochten zijn op aanvraag in verband met de wisselende prijzen per dag.

Over Fjord Line
Fjord Line is een jonge veermaatschappij die de afgelopen jaren sterk is gegroeid door nieuwe, moderne cruiseferry’s aan hun vloot toe te voegen en het routenet uit te breiden. Er zijn vier schepen die varen op vijf routes tussen Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Tijdens deze route verblijft u op MS Stavangerfjord of op MS Bergensfjord. Dit zijn twee milieuvriendelijke schepen en daarmee ook de eerste twee cruiseferry’s die varen op groene brandstof. De schepen worden aangedreven door LNG (vloeibaar aardgas), een innovatieve technologie die milieuvriendelijk is.

Huisdieren op de Fjord Line schepen
Bij de Fjord Line bevindt de hondenkennel zich op dek 10. Er zijn drie verschillende kooigroottes; gemiddeld, groot en extra groot. Er is een wandelgedeelte, zandbak en toegang tot water. Het is niet toegestaan om de honden mee te nemen het schip in of in de hutten (met uitzondering van de hutten: FUD2 en FUD4). De eigenaren krijgen een sleutel voor een hondenkennel om de hond uit te laten wanneer het hen het beste uitkomt.