Hirtshals-Larvik Color Line

Bekijk foto's

 vaarschema Hirtshals - Larvik
vertrek aankomst ma di wo do vr za zo schip
12.45 16.30 X
X
X
X
X
X
X
SuperSpeed II
22.15 02.00 X
X
X
X
X
X
X
SuperSpeed II
vaarschema Larvik -  Hirtshals
vertrek aankomst ma di wo do vr za zo schip
08.00 11.45 X
X
X
X
X
X
X
SuperSpeed II
17.30 21.15 X
X
X
X
X
X
X
SuperSpeed II
COLOR LINE 
Een overtocht met de ferry naar Noorwegen maakt u met één van de moderne schepen van Color Line. Color Line biedt u meerdere routes met uitgebreide faciliteiten en activiteiten aan boord. U heeft keuze uit maar liefst vijf internationale ferry routes en zeven havens. Vanuit Duitsland, Denemarken en Zweden verzorgt Color Line comfortabele overtochten met de boot naar Noorwegen. Het begin van een prachtige (auto)vakantie naar Noorwegen!
Wilt u met uw auto comfortabel en zorgeloos in slechts 3¼ uur van Hirtshals naar Kristiansand of in 3¾ van Hirtshals naar Larvik varen boek dan het Auto-Voordeelpakket of het Caravan & Camper Voordeelpakket en ontdek de zuidkust van Noorwegen en het land van de fjorden. U vaart met de SuperSpeed 1 of 2 comfortabel en snel. 
Maak een ontspannen reis met de cruiseferry MS Color Fantasy of MS Color Magic op het traject Kiel - Oslo: heerlijk eten, comfortabele cabines, fitnesscentrum en Spa, belastingvrije winkels en nog veel meer. U komt uitgerust aan.  
Honden: Er zijn twee opties: Honden mogen in het voertuig blijven maar dat wordt in de zomermaanden niet aangeraden i.v.m. de hoge temperaturen die op het autodek kunnen ontstaan, aan boord van de schepen zijn kennels waar huisdieren kunnen verblijven tjdens de overtocht. In de openbare ruimten en hutten zijn geen dieren toegestaan.

Prijzen

Periode prijzen zijn op aanvraag ivm de per dag wisselde prijzen
Larvik - Hirtshals 17.30 uur klik hier#
Larvik - Hirtshals 08.00 uur klik hier*
Hirtshals - Larvik 22.15 uur #klik hier
Hirtshals - Larvik 12.45 uur *klik hier
Color Line hanteert dagtarieven. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus hoe eerder u boekt hoe voordeliger het tarief.