Norgereiser aanbiedingen

Wist u dat ...

u alle reizen op onze website altijd kunt aanpassen aan uw wensen?
Norge Reiser onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Scandinavië.
Vragen? Bel 085 4010 810

Veelgestelde vragen

Routebeschrijving

Hoe te boeken en voorwaarden

U heeft een beslissing genomen en wilt een offerte aanvragen. Het online bestelformulier maakt het aanvragen eenvoudig maar u kunt ons ook bellen of een e-mail sturen. U klikt op de prijs van de door u gewenste reis of accommodatie. Dit onderdeel komt in uw winkelwagentje en de rest wijst zich vanzelf.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen proberen we binnen 48 uur met een reactie te komen (meestal is het sneller maar bij een groot aantal aanvragen of als er een weekeinde in zit kan het ook wel eens langer duren).

De offerte is een niet bindende momentopname. Als u de offerte bevestigt wordt de reis definitief voor u geboekt en u bent vanaf dat ogenblik aansprakelijk voor de geldende annuleringskosten. Mocht een accommodatie vol zijn, dan zoeken wij in overleg met u een passend alternatief.

Alle overeenkomsten worden door Norge Reiser schriftelijk bevestigd. Onjuistheden dienen binnen 7 dagen na ontvangst te worden doorgegeven. Op de bevestiging wordt de betalingsregeling vermeld. Direct na ontvangst van de factuur/bevestiging dient de aanbetaling te worden overgemaakt. Zes weken voor vertrek dient de gehele reissom in het bezit te zijn van Norge Reiser. Indien de reis korter dan zes weken voor vertrek wordt geboekt, dan dient het gehele factuurbedrag direct te worden voldaan. Zodra wij de gehele reissom hebben ontvangen en wij de voor uw bestemde tickets in ons bezit hebben zullen we deze documenten naar het door u opgegeven postadres sturen.

Norge Reiser is niet verantwoordelijk voor vluchtwijzigingen en vertragingen en de gevolgen die hierdoor kunnen ontstaan. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om in voor genoemde problemen alles zo gunstig mogelijk op te lossen.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Garantie Reisgelden, S.G.R. nummer 2806, ga voor meer informatie naar www.sgr.nl

Norge Reiser is een kleine reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar met name Noorwegen, maar ook Denemarken, Zweden, Finland en de Baltische Staten zijn bij ons bekend. Onze website is onze brochure. De reizen die op de website vermeld staan hebben we zorgvuldig voor u samengesteld maar uiteraard kunt u deze naar uw eigen wensen aan laten passen. We maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte voor u. Buiten de op de website vermelde accommodaties beschikken wij over nog meer mogelijkheden. Kleinschalig en persoonlijk zijn onze trefwoorden! Ieder jaar proberen we nieuwe accommodaties en leuke plekjes te vinden. Het ligt niet in onze bedoeling om enorm te groeien, we zoeken onze groei meer in kwaliteit dan kwantiteit. We willen altijd goed en persoonlijk met u omgaan. U kunt altijd op afspraak bij ons langskomen.