Hokksund, Hokksund Båt og Camping

Bekijk foto's

Hokksund Båt og Camping

Hokksund Båt og Camping - Algemeen

Hokksund Båt og Camping is een moderne, complete camping voor de hele familie. De camping is ook dé ontmoetingsplek voor zalmvissers die hun geluk gaan beproeven op de Drammen Rivier. De camping ligt vlak aan de rivier, in een rustige, idyllische omgeving en toch maar 500 meter van het centrum van Hokksund.

Zalmvissen in de Drammen rivier is al eeuwenlang een populaire bezigheid. Het is één van de beste zalmrivieren van Noorwegen en de visstand wordt goed in de gaten gehouden door de landeigenaren en de visclub.

Hokksund Båt og Camping ligt 500 meter van het centrum van Hokksund, met vele leuke winkeltjes en cafeetjes. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt 200 meter van de camping.
De camping heeft een speeltuin en organiseert veel activiteiten voor de kinderen. Verder zijn er een voetbalveldje en diverse barbecue plekken waar de gasten elkaar kunnen ontmoeten en kunnen eten.

Hokksund Båt og Camping - Accommodatie

Er zijn 23 hutten, de meeste daarvan zijn goed geïsoleerd zodat ze het hele jaar gebruikt kunnen worden. Op de bovenverdieping van het servicegebouw zijn een aantal recentelijk gerenoveerde kamers te huur.

  • Kamer met 2 slaapplaatsen, keuken, douche/toilet.
  • Kamer met 3 slaapplaatsen, keuken, douche/toilet.
  • Eenvoudige hut met 2, 3 of 4 slaapplaatsen, geen water en geen douche/toilet.
  • Eenvoudige hut met 3 slaapplaatsen, toilet en wastafel.
  • Hut met 4 of 6 slaapplaatsen, toilet, wastafel en tv.
  • Hut met 4 of 6 slaapplaatsen, toilet, douche en tv.

 

Prijzen

Periode kampeerhut hut 2 persoons d/t hut 3 persoons d/t hut 4-6 persoons d/t
1/5-30/9 op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag
Prijs per nacht op aanvraag.