Hondensledetocht Uløybukt

Hondensledetocht Uløybukt

Geniet van een epische reis door de Arctische wildernis met je eigen alaska-husky team. Geniet van spectaculaire uitzichten en bestuur uw eigen slede zoals de arctische ontdekkingsreizigers dit vroeger ook hebben gedaan. De tocht brengt u buiten de gebaande paden en oog in oog met een van Europa's laatste grote stukken ongerepte wilderenis.

Aan het begin van de tocht zal u kennis maken met de honden. De gids geeft instructies voor het rijden. U helpt mee met de honden harnassen en als het team klaar is gaat u op pad. Aan het eind van de tocht brengt u de honden terug naar de kennel en geeft u ze te eten.

U kan ervoor kiezen deze tocht gedurende de dag of avond te maken.

Prijzen

Prijslijst Hondensledetocht Uløybukt (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

. Arctic Panorama Lodge
3 uur durende sledetocht € 270

prijs per persoon 2019-2020 in €. (o.b.v. 2 personen op 1 slede, alleengebruik is mogelijk, hiervoor geldt een toeslag)

Noorwegen Wintervakantie, 8-daagse reis Lissat

​Zin in een echte Noorwegen wintervakantie? Kom naar Noord-Noorwegen en beleef de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Norge Reiser biedt in samenwerking met Arctic Panorama Lodge een complete winterweek in Noorwegen aan. Kies zelf welke activiteiten u wilt ondernemen, denk aan een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen of een walvissafari. Arctic Panorama Lodge is gelegen op een prive-eiland en alles is zeer kleinschalig.