Honningsvåg, Destination 71 Grader Nord AS

Verblijf hoog in het noorden

Bekijk foto's

De moderne vissershuisjes van Destination 71 Grader Nord AS liggen prachtig aan het Sarnesfjord aan de zuidkant van het eikand Magerøya.

Accommodatie

Destination 71 Grader Nord AS beschikt over meerdere huisjes:

Ørntind
Gebouwd in 2009. Het heeft volledige ingerichte keuken met koelkast, magnetron, vaatwasser, kookplaat. Er zijn 4 slaapkamers met in totaal 8 bedden. Volledige ingerichte woonkamer met televisie.
Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet op de begane grond en een toilet op de eerste verdieping.

Lille Altshula
Gebouwd in 2009. Het heeft een volledige ingerichte keuken met koelkast, magnetron, vaatwasser, kookplaat. Er zijn 4 slaapkamers met in totaal 7 bedden. Volledige ingerichte woonkamer met televisie. Daarnaast is er ook een badkamer met douche en toilet op de begane grond en een toilet op de eerste verdieping.

Store Altshula (alleen op aanvraag)
Gebouwd in 2009. Het heeft een volledige ingerichte keuken met koelkast, magnetron, vaatwasser, kookplaat. Er zijn 4 slaapkamers met 3 bedden en 1 slaapkamer met 2 bedden. Volledige ingerichte woonkamer met televisie. Daarnaast zijn er ook 2 Badkamers met douche en toilet.

Omgeving

Honningsvåg ligt op 10 kilometer afstand en de Noordkaap ligt op 45 kilometer afstand. Ga tijdens uw verblijf op kingcrab of ribboot safari, of ga zeevissen.


Verblijf is inclusief eindschoonmaak en linnen.
Hond is toegestaan op aanvraag.