Stockholm, Scandic Hotel Hasselbacken

Stockholm, Scandic Hotel Hasselbacken

Hotel Hasselbacken

Scandic Hasselbacken hotel bevindt zich op het eiland Djurgården in Stockholm, naast het Skansen Openluchtmuseum. Het biedt een heerlijk ontbijtbuffet en kamers met een flatscreen-tv en gratis WiFi.

Hotel Hasselbacken - de kamers

Alle kamers hebben airconditioning en houten vloeren, evenals een marmeren badkamer met een douche. Sommige kamers hebben een zitgedeelte.

Hotel Hasselbacken - eet mogelijkheden

Zweedse en internationale gerechten zijn beschikbaar in het stijlvolle restaurant, waar kristallen kroonluchters hangen en gasten kunnen genieten van een uitzicht op het water. Voor een drankje gaat men naar de lobbybar met een terras, dat in de zomer is geopend.

Hotel Hasselbacken - extra's

Gasten kunnen eveneens aan hun conditie werken in de goed uitgeruste fitnessruimte of een fiets huren. Er is ook sauna en een koud zwembad aanwezig. Kinderen kunnen zich vermaken in de speelkamer met speelgoed, spelletjes en films

Prijzen

Prijslijst Stockholm, Scandic Hotel Hasselbacken (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension Single toeslag
28/6-18/8 107 148 94

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Autorondreis Zweden Vanir: mooi Zuid-Zweden

Mooi Zuid-Zweden! Maar ook een bezoek aan twee hoofdsteden, namelijk Kopenhagen en Stockholm, staat op het programma. Verder zult u tijdens deze autorondreis Zweden en Denemarken volop genieten van de rust en ruimte om u heen.Hotelrondreis Tyr: Zweden en Finland, Botnische golf

Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Eerst kunt u genieten van de rust en de ruimte die Zweden heeft te bieden. Via de hoge kusten rijdt u omhoog en rijdt de hele route om de Botnische Golf naar Finland. Finland wordt wel het land van de duizenden meren genoemd. U rijdt via het afwisselende kustlandschap naar Helsinki.