Hotelreis Zweden Asgar: relax in landelijke hotels

Route beschrijving (Totale afstand 1443 km)


Boxholm, Sommarhagen
Boxholm, Sommarhagen

Aankomst Trelleborg om 05.40 uur. Een afwisselende rit door het mooie landschap van de provincies Skåne en Småland. Onderweg is Värnamo een leuke plaats om een stop te houden. Dat geldt ook voor Jönköping, de stad van de lucifer. Daarna rijdt u langs het zuidelijke deel van het langgerekte Vättermeer en kunt u genieten van fraaie vergezichten. Voor een bezoek aan Gränna, bekend om zijn zuurstokken,heeft u nog de tijd voordat u in Boxholm aankomt. 3 nachten verblijf in het Sommarhagen.


Söderfors, Söderfors Herrgård
Söderfors, Söderfors Herrgård

Op naar Stockholm, de hoofdstad van Zweden. Onderweg valt er veel te genieten, zoals bijvoorbeeld het sluizencomplex van het Götakanaal bij Berg of de stad Linköping met zijn oude huisjes en domkerk. Heel verrassend is Trosa, een plaatsje aan de oostkust dat een beetje aan het Nederlandse Giethoorn doet denken. Stockholm is een leuke stad met veel bezienswaardigheden, als u die allemaal wilt gaan bekijken is het raadzaam om een extra overnachting in te plannen. Voor deze hotelreis Zweden moet u nog een stukje naar het noorden rijden , u komt langs de universiteitsstad Uppsala voordat u in Söderfors aankomt. 3 nachten verblijf in Söderfors Herrgård. Nature is not a placet to visit. It is a home!. Hier zult u zich de komende dagen zeker thuisvoelen!


Sunne, Ulvsby herrgård/Länsmansgården
Sunne, Ulvsby herrgård/Länsmansgården

Geniet vandaag maar weer volop van de natuur en de rust in Zweden!. U passeert eerst het gezellige kustplaatsje Gävle en rijdt door het mooie Zweedse landschap verder naar Falun,bekend is geworden door de kopergroeves. U komt langs Tällberg, een klein kunstenaarsplaatsje, met een prachtige ligging aan het veelbezongen Siljanmeer. U neemt afscheid van de provincie Dalarna, misschien wilt u nog even rondkijken in Mora om de Dalarna paardjes te bekijken. Daarna volgt een mooie rit door Värmland met zijn afwisselende natuur naar Sunne. 3 nachten verblijf in het Ulsby Herrgård Länsmansgården.


Lørenskog, Losby Gods
Lørenskog, Losby Gods

De laatse dag van deze hotelreis Zweden gaat door het afwisselende bosggebied via Kongsvinger naar Finstadjordet/Lørenskog. U verblijft 2 nachten in het Losby Gods Hotel dat op ca. 30 minuten rijden ligt vanaf Oslo centrum.


14.00 uur vertrek per Color Line van Oslo naar Kiel
14.00 uur vertrek per Color Line van Oslo naar Kiel

U heeft de hele ochtend om nog wat highlights in Oslo te bekijken. Vertrek per nachtboot van Color Line om 14.00 uur


14e dag

aankomst in Kiel om 10.00 uur

14 daagse reis

vertrek dagelijks

Genieten van de rust en de ruimte die Zweden heeft te bieden. Heel Zweden in één keer ontdekken is een onmogelijke opgave daarvoor is het land veel te groot en is er teveel te zien en te doen. Waarom niet lekker genieten van een klein deel van Zweden in relaxte sfeer in de speciaal hiervoor uitgezochte hotels in de prachtige omgeving waar we u met deze hotelreis Zweden naar toe brengen. Het verblijf is in prachtige en landelijk gelegen hotels. Het zuiden van Zweden is een fantastische bestemming. Interessant is bijvoorbeeld en bezoek aan het glasdistrict, waar de befaamde glasfabrieken van ondermeer Örrefors en Kost Boda staan. U komt in Stockholm, de Zweedse hoofdstad die op eilanden is gebouwd. Verder zult u verrast worden door de ongerepte natuur in Gävleborgs län en Värmland. Als toetje krijgt u tijdens deze hotelreis Zweden nog een glimp van de Noorse Hoofdstad Oslo te zien.

Hotelreis Zweden Asgar hoogtepunten:

Glasdistrict
Stockholm
Dalarna
Värmland
Oslo

 

U kunt ook deze reis aanpassen of verlengen waar u dat wenst, we maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

 

Prijslijst Hotelreis Zweden Asgar: relax in landelijke hotels (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Asgar prijs per persoon in € 2019 in € 2 persoonskamer d/t
hotels incl. ontbijt 1250
hotels incl. halfpension behalve in bosholm incl. ontbijt 1775
de maaltijden aan boord van de overtochten kunnen we ook voor u boeken .
bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

De reissom is incl. het tarief van € 519 voor de ferry Oslo-Kiel en voor de ferry Rostock-Trelleborg een tarief van € 177. Bij de offerte aanvraag wordt gekeken welk tarief op dat moment van toepassing is. Mocht het tarief anders zijn dan zal dit verrekend worden.

Inclusief:

Bootreis per Finnlines Rostock - Trelleborg incl. bed in 2 persoonsbuitenhut d/t***

De genoemde hotels incl. ontbijt

In de meeste gevallen is het (tegen betaling) mogelijk om een grotere kamer en/of kamer met uitzicht te reserveren.

Bootreis per Color Line Oslo -Kiel incl. bed in 2 persoonsbuitenhut d/t***

En natuurlijk de ”Norge Reiser”-routebeschrijving van deze reis

Exclusief (maaltijden kunnen we voor u boeken):

! de binnenlandse ferry’s

! ontbijtbuffet Rostock - Trelleborg Stenaline €10 pp (let op; ontbijt rond 05.00 uur)

! dinerbuffet Oslo - Kiel Colorline €37,10 pp

! ontbijtbuffet Oslo - Kiel Colorline €16,20 pp