Høvringen, Høvringen Fjellstue of Hytter

Een voormalig berghut

Bekijk foto's

Høvringen Fjellstue og Hytter is één van de oudste toeristische bedrijven in Rondane. In de loop der jaren is de berghut meerdere keren gebouwd en herbouwd om eruit te zien zoals het nu is.

Accommodatie
» Hotel
Alle eenpersoons-, tweepersoons- en familiekamers hebben een douche, toilet, draadloos netwerk en föhn. Er is gratis toegang tot de sauna, tafeltennis en fitnessruimte.

» Hutten
Als u een deel van de maaltijden zelf wilt koken of gewoon wat meer ruimte wilt, zijn er hutten met een goede standaard.
Søre Stuggu: 55 m²,  2 slaapkamers, woonkamer met keukenhoek, douche/wc en terras. Bedden voor 5 personen.
Kvila: 70 m2, 3 slaapkamers, woonkamer met kookhoek, douche/wc en terras. Bedden voor 6 personen.
Tormodbu Hytte: 3 slaapkamers, woonkamer met slaapbank, eetkamer en keuken, evenals badkamer, toilet en wasruimte. Bedden voor 6-8 personen.
Maritstugu Hytte: 3 slaapkamers, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer en twee toiletten. Geschikt voor 7-8 personen.

Omgeving
Fjellstua ligt 1.000 meter boven de zeespiegel in Høvringen bij de ingang van Nationaal Park Rondane - met uniek wandelgebied in alle richtingen direct voor de deur. 8 kilometer verharde weg vanaf de E6.

Er wordt samengewerkt met Noors Cultureel Erfgoed. Noors cultureel erfgoed draagt ​​bij aan het behoud van het Noorse culturele erfgoed, zowel wat betreft de culturele geschiedenis als de verspreiding van beschermde en erfgoedwaardige culturele monumenten.