Høvringen, Øigardseter Mountain Lodge

Geniet van een heerlijke ontspannen sfeer bij Øigardseter Fjellstue. Hier kunt u in de zomermaanden wandelen en in de wintermaanden langlaufen of sneeuwschoenwandelen in de prachtige natuur van Nationaal Park Rondane. 

Øigardseter Fjellstue wordt door een familie beheerd en ligt net buiten het Nationaal Park Rondane op minder dan 7 km van de E6. U heeft een uitzicht op het Rondane gebergte en de vallei Gudbrandsdalen. In de gemeenschappelijke ruimtes is gratis Wifi beschikbaar. 

De kamers van Øigardseter Fjellstue hebben een eigen badkamer en een zithoek. Ze bieden allemaal uitzicht op de bergen Rondane of Jotunheimen.

Het hotel beschikt over diverse gezellige woonkamers met open haard waar de gasten kunnen genieten van boeken, spelletjes en mooie uitzichten. Actievere gasten kunnen langlaufen en wandelen in de prachtige natuurlijke omgeving. Kinderen kunnen genieten van de speeltuin en de kinderskilift op het terrein.

Het restaurant van Øigardseter biedt zelfgemaakte Noorse gerechten. Het ontbijt- en lunchbuffet bieden een verscheidenheid aan keuzes, en er wordt een 3-gangenmenu geserveerd voor het diner.

Sneeuwschoenwandelen Rondane, 8-daagse reis Dagr

Een week sneeuwschoenwandelen Rondane. Ontdek de goed gemarkeerde paden en dramatische landschappen tussen de drie berghotels incl bagagetransport.