Høvringen, Putten Seter

Dit traditionele, door een familie beheerde hotel ligt in het bergdorp Høvringen, naast het Rondane Nationaal Park. Het biedt huisgemaakte Noorse gerechten en u kunt de sauna reserveren. Er is gratis parkeergelegenheid. Alle kamers van Putten Seter beschikken over een eigen badkamer met een douche.

Gasten kunnen ontspannen en een praatje maken in de gezellige loungeruimte met een open haard en een kleine bibliotheek. De accommodatie biedt ook een speeltuin voor kinderen, een berging voor ski's en barbecuefaciliteiten.

Er lopen diverse langlaufloipes langs Putten Seter. In de buurt kunt u ook zwemmen, wandelen en skiën.

Het personeel van Putten Seter helpt u graag met het huren van een ski-uitrusting en het boeken van paardrijtochten, skilessen en andere activiteiten. Lokaal visgereedschap kan gratis worden geleend en gasten kunnen hier ook fietsen huren.

Hotel Putten Seter kan gasten ophalen die in Otta arriveren, een plaats op ongeveer 30 minuten rijafstand. Daar rijden bussen en treinen van en naar Oslo en andere grote Noorse steden.

Sneeuwschoenwandelen Rondane, 8-daagse reis Dagr

Een week sneeuwschoenwandelen Rondane. Ontdek de goed gemarkeerde paden en dramatische landschappen tussen de drie berghotels incl bagagetransport.