HØVRINGEN, SMUKSJØSETER FJELLSTUE *

Dit zeer gezellige bergpension ligt op 1.130 meter hoogte, 5 kilometer van het bekende toeristencentrum Høvringen, en heeft het bergmassief Rondane als naaste buurman. Net zoals vele andere toeristische bedrijven in deze omgeving was Smuksjøseter oorspronkelijk een “seter”, een zomerboerderij, met al z’n specialiteiten. De traditionele in Gudbrandsdal-stijl gebouwde open haard is bewaard gebleven.

De fjellstue is voorzien van gezellige lounges, TV, sauna en bar met bier en wijnvergunning. De nieuwe kamers zijn in deze traditionele stijl gebouwd en hebben allemaal douche/toilet en een droogkast. De “oude” kamers zijn gemoderniseerd, met nieuwe meubels ingericht en zijn voorzien van douche/toilet. 

 Het pension is onlangs uitgebreid met een nieuw gebouw waarin 4 appartementen zijn.

Ter ontspanning kunt u gebruikmaken van een sauna, een terras en een tv-lounge. Ook zijn er barbecuefaciliteiten beschikbaar bij de accommodatie. Populaire activiteiten in de omgeving zijn vissen, fietsen en wandelen en in de winter langlaufen en sneeuwschoenwandelen. De snelweg E6 ligt op 20 minuten rijden. Smuksjøseter Fjellstue bevindt zich op 29 km van het stadscentrum van Otta. 

 

Sneeuwschoenwandelen Rondane, 8-daagse reis Dagr

Een week sneeuwschoenwandelen Rondane. Ontdek de goed gemarkeerde paden en dramatische landschappen tussen de drie berghotels incl bagagetransport.Kijk ook eens naar:

DOMBÅS, TROLLTUN TYPE 1 *
Het Trolltun Gjestegård met hotel, hutten, familie- en jeugdherberg, ligt in de onmiddellijke omgeving van het Dovrefjell National Park. De comfortabele hutten zijn verdeeld over 2 locaties.
DOMBÅS, TROLLTUN TYPE 2 *
Het Trolltun Gjestegård met hotel, hutten, familie- en jeugdherberg, ligt in de onmiddellijke omgeving van het Dovrefjell National Park.
RONDESLOTTET HOTEL *
Dit sfeervolle eersteklas hotel ligt middenin het nationale park Rondane op 1.000 meter hoogte en direkt aan de langlaufloipes.
HØVRINGEN BUNGALOWS *
Høvringen Fjellstue bevindt zich aan de rand van het nationaal park van Rondane op 1000 mtr boven de zeespiegel en 8 km van een doorgaande weg (E6).
HØVRINGEN FJELLSTUE *
Een gezellig bergpension aan de rand van het Rondane Nationaalpark op 950 meter hoogte gelegen.
Rondane Høfjellshotel og Hytter*
Rondane Høfjellshotel og Hytter ligt op een unieke plek aan de rand van het Rondane Nationale Park. Het is omgeven door een prachtige natuur die de mogelijkheid biedt tot het maken van lange wandelingen, trektochten of langlauftochten. Het complex bestaat uit een hotel met appartementen, totaal 210 beddden.
HØVRINGEN, SMUKSJØSETER APPARTEMENTEN *
Dit zeer gezellige bergpension ligt op 1.130 meter hoogte, 5 kilometer van het bekende toeristencentrum Høvringen, en heeft het bergmassief Rondane als naaste buurman.