Høyheimsvik, Viki Fjordcamping

Viki Fjordcamping

Viki Fjordcamping - Algemeen

Viki Fjordcamping ligt in een schitterende omgeving aan de oever van de Lusterfjord. De camping ligt langs de prachtige toeristische route Sognefjellvei. Het uitzicht op de fjord en de aan de overkant van het fjord gelegen 218 meter hoge waterval Feigemfossen is magnifiek. Viki Fjordcamping is de perfecte verblijfplaats voor een bezoek aan de gletsjers en fjorden. Het bezoeken van de Sognefjellet, Turtagro, Jostedal gletsjer en de Sognefjord zijn onvergetelijke ervaringen. De hele regio leent zich uitstekend voor diverse meer of minder actieve bezigheden!

Viki Fjordcamping - Accommodatie

De camping heeft meerdere hutten beschikbaar in diverse varianten.
De kampeerhutten zijn zeer eenvoudig, voor 1-4 personen, met alleen 2 stapelbedden, een kookplaat en een koelkast. Ook beschikbaar met mini-keuken met warm en koud stromend water of met mini-keuken én badkamer met wastafel en toilet. Daarnaast beschikken een aantal kampeerhutten over een aparte slaapkamer.
De grote hutten zijn volledig ingerichte bungalows, inclusief keuken met fornuis en badkamer met douche en toilet.

Viki Fjordcamping - Activiteiten

Kanoën
Peddelen
Vissen
Bergwandelingen
Gletsjertochten
Kayakken
Fietstochten
Raften

Prijzen

Prijslijst Høyheimsvik, Viki Fjordcamping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut vanafprijs bungalow vanafprijs
13/6 - 22/8 76 87
Vanafprijs per nacht in € in 2020.
Jotunheimen Liv: Bergen, Bremanger, Trollstigen en Vøringfoss

Een mooie rondreis, een prima kennismaking met al het moois dat Noorwegen heeft te bieden. Zo kunt u heerlijk ronddwalen door de streek Valdres met Fagernes als gezellige regioplaats. Wandelen in de uitdagende Noorse natuur. Maar ook de mogelijkheid om Jotunheimen, het Noorse hooggebergte te gaan bewonderen.