Huskytocht met je eigen hondenteam, 8 daagse reis Zweden

Huskytocht met je eigen hondenteam, 8 daagse reis Zweden

Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Na aankomst op vliegveld Umeå verzorgen wij de transfer naar Granö Beckasin Lodge, waar u uw gids zult leren kennen. U krijgt uw kamer in het Eco-hotel toegewezen en kunt kleding passen als u dat graag wilt huren. 's Avonds wordt in het restaurant het diner geserveerd.


Sneeuwschoenwandelen Grano
Sneeuwschoenwandelen Grano

Na het ontbijt zult u een 2 uur durende sneeuwschoenwandeling gaan maken. Tijdens deze wandeling leert u meer over het bos en de geschiedenis van Lapland. Hierna volgt een lunch bij Granö Beckasin. Na de lunch zult u 2 uur leren skiën op de typische Zweedse manier van skiën. 's Avonds wordt u weer een heerlijke maaltijd voorgeschotelt in de Granö Beckasin Lodge.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Na het ontbijt zult u leren hoe u de husky honden moet verzorgen, en leert u hoe u een slede moet besturen (2 personen per slede). Na de lunch heeft u vrije tijd en 's avond diner.


Hondensledetocht Grano
Hondensledetocht Grano

Na het ontbijt, wordt u met een transfer naar de beginplaats gebracht voor de 2 daagse hondensledetocht. De hondensledetocht duurt de hele dag, en is inclusief een wildernis lunch. Iedereen heeft zijn eigen slede incl. honden. De overnachting vindt plaats in een tipi tent of in een hut in het wild. Er wordt voor de honden gezorgd en met de groep zult u het diner samen voorbereiden. Met een beetje geluk, heeft u op een heldere avond zelfs kans om het Noorderlicht te zien! De volgende ochtend gaat u de honden voeren, en krijgt u zelf ontbijt. Alle spullen worden weer ingepakt, en het avontuur gaat verder. Aan het einde van de middag arriveert u terug bij de hondenkennel en zult u afscheid nemen van de honden. U wordt met een transfer terug naar Granö Beckasin Lodge worden gebracht, waar een diner op u staat te wachten.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Deze dag heeft u helemaal vrij te besteden. U kunt op eigen gelegenheid nog activiteiten doen, of zelf een dagje van de sneeuw genieten.


Grano, Grano Beckasin Lodge
Grano, Grano Beckasin Lodge

Ontbijt Afhankelijk van de vluchttijden zal na het ontbijt de transfer naar het vliegveld plaatsvinden.


Winteractiviteiten Zweden

Zweden kent net als Noorwegen en Finland een lange traditie als het om wintersport gaat. Zowel skiën als langlaufen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.Huskytocht met je eigen hondenteam Granö Beckasin

Vrijwel iedereen wil het een keer in zijn leven meegemaakt hebben: koude temperaturen (soms tot wel -30), een adembenemend wit landschap en minimaal één meter sneeuw. Met deze reis is dit alles mogelijk in combinatie met fantastische activiteiten. Sneeuwscooter safari’s, husky sledetochten, ijsvissen, sneeuwschoen wandelen en niet te vergeten een nacht in het wild slapen. Tijdens deze reis leert u hoe u een expert wordt in het besturen van een hondenteam bij een huskytocht. Wij nemen u graag mee de witte wereld van Lapland in om u een onvergetelijke tijd te bieden.

Huskytocht met je eigen hondenteam- geplande reis

Een 8 daagse reis naar het prachtige Lapland in Noord Zweden.
Heenreis: U vliegt vanaf Amsterdam via Stockholm (soms met een extra overnachting) naar Umeå. Vanuit Umeå volgt een transfer naar Granö Beckasin Lodge.
U wordt verwelkomt bij Granö Beckasin Lodge, waar u 6 nachten zult gaan verblijven, en daarnaast verblijft u 1 nacht in een tipi tent of in een hut (tijdens de 2 daagse hondensledetocht).
Dit is een kant en klaar pakket. Granö Beckasin Lodge biedt nog veel meer activiteiten aan en we kunnen ook pakketten op maat voor u samenstellen. Ook ligt er in de wintermaanden altijd sneeuw in Zweeds Lapland. Het kan er erg koud worden, maar door de droge lucht voelt het minder koud aan. Het is vaak helder weer met een hemelsblauwe lucht, waardoor u zich in een waar sprookje voelt.
Terugreis: U vliegt vanaf Umeå (soms met een extra overnachting) via Stockholm naar Amsterdam.
De vertrekdag is donderdag. (04/01/2018 - 29/03/2018)

Huskytocht met je eigen hondenteam - uw accommodaties

U verblijft in het Eco-hotel bij Granö Beckasin Lodge. (Indien gewenst en beschikbaar is het ook mogelijk om 1 of 2 nachten in het Birdsnest te overnachten).
Het arrangement is inclusief:
• Opgemaakte bedden, handdoeken en eindschoonmaak
• 6 nachten verblijf in het Eco-hotel (+ 1 nacht in het wild)
• Transfer van en naar de luchthaven
• Volpension (ontbijt, lunch en diner)
• Wifi
• Alle activiteiten welke vermeld staan in het programma
• Begeleiding van een gids gedurende de activiteiten

Huskytocht met je eigen hondenteam - Highlights

• Een halve dag hondensledetocht met extra uitleg over het besturen en verzorgen van de honden.
• 2 daagse hondensledetocht met een nacht in het wild
• Optionele noorderlichtactiviteiten

Prijslijst Huskytocht met je eigen hondenteam, 8 daagse reis Zweden (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 personen single toeslag
Reissom per persoon in €
21/2-17/3 2399 154
2/1-20/2 en 18/3-2/4 2199 154
Birdsnest 1 nacht per persoon in € 66 99
Birdsnest 2 nachten per persoon in € 110 176
Winterkleding huur per persoon in € 55 55

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  Verblijf in de genoemde accommodatie o.b.v. volpension

✓  Genoemde excursies

✓  Genoemde transfers

Exclusief:

! Niet genoemde maaltijden 

! Niet genoemde excursies

! Verzekeringen

! Uitgaven van persoonlijke aard