Huisjes en hutten Finland

Bekijk foto's

Categorie cluster map

De meeste Mökki en Loma, typische Finse vakantiehuisjes, liggen op mooiste plekken van Finland en zijn een prachtige uitvalsbasis voor het maken van leuke dagtochten en het ondernemen van activiteiten. De meeste bungalows liggen aan of in de buurt van een meer en beschikken vaak over een sauna waar je na een actieve dag heerlijk je spieren kunt ontspannen. Ook zijn er veel strandjes en verschillende watersportmogelijkheden in de directe omgeving van de meeste vakantiewoningen.

Alle vakantiehuisjes die wij in Finland aanbieden die wij aanbieden beschikken over een volledig ingerichte keuken(hoek), een badkamer met douche en toilet en soms een sauna en hebben elektrische verwarming zodat u het op een frisse zomeravond maar ook in het voor- en najaar of in de winter niet koud hoeft te hebben.

Het is aan te raden om een rondreis te maken zodat u de verschillende gebieden, zoals de sfeervolle westkust, het uitgestrekte merengebied, het traditierijke Karelië en het uitgestrekte Lapland, kunt ontdekken. Het is een ideale manier om vakantie te houden, u bent uw eigen baas en bepaalt zelf wanneer u gaat ontbijten of BBQ-en. Gebruik onze kennis om de reis van uw dromen te kunnen maken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u! Een vakantie in Finland is rustgevend en puur! Buiten de bungalows op de website hebben wij nog veel meer mogelijkheden.

Wij berekenen € 25 boekingskosten bij een losse accommodatie.

Afbeelding van Rauhalahti Four Persons 4 1481202439
Lees meer
Kuopio, Rauhalahti Camping

Kuopio, Rauhalahti Camping

Rahalahti camping beschikt over verschillende type accommodaties. Dit zijn kampeer hutten of huisjes met...

Afbeelding van Rovaniemi Saarenkyla Napapiirin Saarituvat 10
Lees meer
Rovaniemi, Saarenkylä Napariirin Saarituvat

Rovaniemi, Saarenkylä Napariirin Saarituvat

Napapiirin Saarituvat is gelegen langs de prachtige rivier Kemijoki, 7 km van Rovaniemi.

Afbeelding van Yyteri Villa  1476974569
Lees meer
Pori, Yyteri beach villa

Pori, Yyteri beach villa

Yyteri Hotel & Spa bevindt zich in het hart van Yyteri, in de buurt van de stad Pori. Bij Yyteri zijn ze...