Ruka, Iisakki Glass Village

Bekijk foto's

Iisakki Glass Village ligt aan de zuidkant van Fins Lapland op slechts 45 km van de Russische grens en 22 km ten noorden van Kuusamo. Het park is een reconstructie van een traditioneel Paanajärvi dorp dat op deze plek gelegen was. Een verblijf hier is een unieke ervaring waarbij u kennis maakt met de cultuur en geschiedenis van deze bijzondere regio. In de zeer goede restaurants kunt u genieten van een traditionele Finse maaltijd met streekgerechten. Er worden veel activiteiten georganiseerd in en rondom het meer Rukajärvi. In de zomer kunt u er bijvoorbeeld raften en vissen en in de winter zijn er sneeuwscootertochten en sneeuwschoenwandelingen mogelijk.

Accommodatie

Er zijn 10 glazenbungalows, die allemaal geschikt zijn voor 2 personen, waar u een prachtig uitzicht heeft op de natuur en in de herfst en winter misschien wel het Noorderlicht. De bungalows beschikken over een kamer met eet- en zitgedeelte, kitchenette en tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Herfstreis Mette: in Ruka, Finland

Een 4-daagse herfstreis Finland naar Ruka, in luxe glazen villa's. Geniet van de prachtige keuren in de natuur en ga mee op zoek naar het noorderlicht.

  • Finland
  • Ruka
  • 4 dagen
  • sept - nov
  • Vanaf € 1137