IJsberen fotograferen op Spitsbergen, 12 dagen per Ocean Adventurer

Reisbeschrijving IJsberen fotograferen op Spitsbergen

Vertrek vanuit Oslo:                     20 mei 2020 / 30 mei 2020 / 14 juni 2020

Laatste dag in Longyearbyen:    31 mei 2020 / 10 juni 2020 / 25 juni 2020

M/S Ocean Adventurer
M/S Ocean Adventurer

132 passagiers
65 hutten

Lengte 101,1m
Bouwjaar 1976
Snelheid 12 knopen


vlieg Amsterdam--Oslo-Longyearbyen
vlieg Amsterdam--Oslo-Longyearbyen

U vliegt op eigen gelegenheid van Nederland naar Longyearbyen. Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van uw vlucht.


Longyearbyen
Longyearbyen

Uw Spitsbergen avontuur begint in Longyearbyen, de grootste plaats van het eiland. Als u aan boord gaat van het schip, heeft u een fantastisch uitzicht op het bergachtige landschap.


Spitsbergen
Spitsbergen

Verken westelijk Spitsbergen met zijn prachtige fjorden en afgelegen eilanden in het noorden. Van polaire woestijnen tot immense gletsjers, het natuurlijke landschap is hier net zo gevarieerd als de natuur. U vaart rond dit magische eiland boven de poolcirkel en het expeditieteam zal constant op zoek zijn naar wilde dieren. Elke expeditie biedt nieuwe kansen, dus we hebben geen vast reisschema; we hopen echter een aantal van onze favoriete bestemmingen te bezoeken, waaronder 14 juli Glacier, Smeerenburg, Phippsøya, Alkhornet en de Hinlopen Straight. De bestemmingen die wij zullen bezoeken zullen afhangen van de beste kansen op het spotten van wilde dieren, van de geschiedenis en van de geologie van Spitsbergen. Het zien van ijsberen is bijna gegarandeerd met Phippsøya als een van hun favoriete jachtgebieden, omdat de torenhoge kliffen van Alkefjellet veel gratis eiermaaltijden bieden voor zowel hen als de poolvos. Torellneset en Phippsøya zijn geweldige plaatsen voor walrusfotografie. Een walrus tegenkomen is een moment dat u niet snel zult vergeten. Deze gigantische vinachtigen van het Noordpoolgebied creëren een behoorlijk lawaaierig tafereel omdat elke walrus op zoek is naar het beste plekje aan de kustlijn. Het is mogelijk om een kajakexcursie te boeken naar de meer afgelegen plekken van Spitsbergen. Smeerenburg is een geweldige plek voor sneeuwschoenwandelen (optioneel en gratis op geselecteerde reizen), waar u een monument kunt bezoeken dat in 1906 werd opgericht. Deze historische plek eert de walvisjagers die hun leven verloren in de 17e en 18e eeuw terwijl ze in extreme arctische omstandigheden werkten. Er is geen tekort aan natuurlijk schoon in Spitsbergen. De toendra kan in de zomer verrassend kleurrijk zijn met wilde bloemen. Elke dag ziet u iets nieuws, of het nu een zeldzame vogelsoort is of een verlaten plek van eeuwen geleden.


Longyearbyen
Longyearbyen

Het is tijd om afscheid te nemen van uw medereizigers en het expeditieteam aan boord van het schip. Uw avontuur eindigt zoals het begon, in Longyearbyen. Vanaf hier wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis.


vlieg Longyearbyen-Oslo-Amsterdam
vlieg Longyearbyen-Oslo-Amsterdam

U vliegt op eigen gelegenheid terug van Longyearbyen naar Amsterdam. Wij helpen u graag bij het regelen en boeken van deze vlucht(en).


IJsberen fotograferen op Spitsbergen, 12 dagen per Ocean Adventurer

Als er zoiets bestaat als een "klassieke Arctische" expeditiecruise, dan is dit het wel. U krijgt al het beste van Spitsbergen, door de westelijke rand van het eiland te verkennen en naar een aantal noordelijke afgelegen gebieden te reizen, waar ijsberen en walrussen leven. U zult duizenden zeevogels tegenkomen en zult op zoek gaan naar walvissen in het water. Een reis boordevol opties voor sneeuwschoenwandelen en kajakken op zee. Dit is de perfecte expeditie voor het verkennen van de "natuurhoofdstad van het Noordpoolgebied"!


Aanbod van activiteiten


Lezingen aan boord van het schipBelangrijke toevoeging

Meegaan in het onverwachte is onderdeel van de spannende en opwindende expeditiereizen. Als je door extreem afgelegen gebieden reist, zal het expeditieteam altijd moeten toestaan dat de zee, het ijs en het weer de route bepalen. Er kan dus van tevoren nooit gegarandeerd worden dat we bepaalde plaatsen zullen bezoeken. Het expeditieteam zal er echter alles aan doen om u een fantastische reis te bezorgen en u zo veel mogelijk van het eiland en zijn wildlife te laten zien.

Prijslijst IJsberen fotograferen op Spitsbergen, 12 dagen per Ocean Adventurer (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Vanafprijs 12-daagse reis Prijs per persoon, op basis van 2-persoons bezetting | 20 mei 2020 Prijs per persoon, op basis van 2-persoons bezetting | 30 mei 2020 Prijs per persoon, op basis van 2-persoons bezetting | 14 juni 2020
3-persoonshut 6100 6100 6600
2-persoons laagste dek 7400 7400 7900
2-persoons middel dek patrijspoort 8300 8300 8700
2-persoons middel dek raam 8700 8700 9600
2-persoons superior 10000 10000 10900
2-persoons deluxe 10900 10900 11800
2-persoons suite 11800 11800 12600
2-persoons eigenaars suite 14000 14000 14800
Kajakken $695

12-daagse reis inclusief:

Geboekte hut (in de door u gekozen categorie) met dagelijkse schoonmaak.

Ontbijt, lunch, diner en snacks aan boord tijdens de gehele bootreis. (Geef eventuele dieetwensen op tijd door)

Alle landingen en zodiaccruises uit het dagprogramma.

Begeleiding door ervaren expeditieteam, aan boord en tijdens alle activiteiten.

Presentaties van het expeditieteam en gastsprekers.

Alle foto's van de reis.

Een paar waterdichte laarzen te leen, voor tijdens de activiteiten van boord.

Een Quark Expeditions parka die u mag houden.

Koffie, thee en chocomelk zijn de hele dag verkrijgbaar.

Haardroger en badjassen in elke hut.

Alle servicebelastingen en havengelden.

Alle bagage afhandeling aan boord van het schip.

Noodevacuatieverzekering voor alle passagiers, met een maximum van $500.000 per persoon.

Transfer van de luchthaven naar het hotel in Longyearbyen, als u een dag voor inscheping arriveert.

Transfer van het hotel of de luchthaven naar het schip op de dag van inscheping.

Groepstransfer van het schip naar de luchthaven van Longyearbyen of een aangewezen plaats in de stad op de dag van ontscheping.


12-daagse reis exclusief:

! Internationale vluchten.

! Paspoort- en visumkosten.

! Belastingen die niet bij 'inclusief' vermeld zijn.

! Maaltijden aan wal, met uitzondering van ontbijt in het hotel voordat u aan boord gaat.

! Verzekeringen voor bagage, annulering en ziekte (sterk aanbevolen).

! Kosten voor overbagage.

! Kosten voor de wasserette, bar, drankjes en andere persoonlijke uitgaven.

! Kosten voor telefonie & internet aan boord.

! Optionele kajak-activiteit.

! Vrijwillige fooi voor het personeel.