IJsvissen - Nellim, Nangu

Bekijk foto's

Wilderness hotel Nellim
- IJsvissen incl. sneeuwscootertocht
De dag begint met een sneeuwscootertocht over een van de honderden meren in Nellim. Er wordt gezocht voor de beste plek om te ijsvissen. Gedurende de dag wordt er gestopt voor een lunch bij een open vuur en warme drank om u warm te houden (6 uur durende activiteit).

Wilderness hotel Muotka
- IJsvissen incl. transport in slede achter sneeuwscooter
De dag begint met een sneeuwscootertocht waarbij u in de slede achter de sneeuwscooter zit over een van de honderden meren in Nellim. Er wordt gezocht voor de beste plek om te ijsvissen. Gedurende de dag wordt er gestopt voor een lunch bij een open vuur en warme drank om u warm te houden (4 uur durende activiteit)

Wilderness hotel Inari
- IJsvissen incl. transport in slede achter sneeuwscooter
De dag begint met een sneeuwscootertocht waarbij u in de slede achter de sneeuwscooter zit over een van de honderden meren in Nellim. Er wordt gezocht voor de beste plek om te ijsvissen. Gedurende de dag wordt er gestopt voor een lunch bij een open vuur en warme drank om u warm te houden (4 uur durende activiteit).

Wilderness hotel Nangu
- IJsvissen incl. transport in slede achter sneeuwscooter
In een slede achter een sneeuwscooter maakt u een tocht over een van de honderden meren. Er wordt gezocht voor de beste plek om te ijsvissen. Gedurende de dag wordt er gestopt voor een lunch bij een open vuur en warme drank om u warm te houden (4 uur durende activiteit)

Prijzen

IJsvissen per accommodatie Prijs per persoon incl. sneeuwscootertocht
Nellim € 195
Inari € 170
Nangu € 165
Muotka € 195


Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Lapland reis Finland Arvid incl. activiteiten

Adembenemend wit landschap en minimaal 1 meter sneeuw: een fantastische ervaring inclusief activiteiten.

  • Fins Lapland
  • Noorderlicht
  • 7 dagen
  • nov - mrt
  • Vanaf € 2252