Isfjord Radio Hotel, Kapp Linne

Isfjord Radio Adventure Hotel

Isfjord Radio Adventure Hotel bevindt zich in een historisch radiostation (1933) in Kapp Linne, bij de spectaculaire Isfjord.

Isfjord Radio Adventure Hotel - de kamers 

De kamers van het hotel zijn modern en smaakvol ingericht. De kamers beschikken over gratis WiFi, en er zijn gedeelde badkamers. Wilt u een avondje ontspannen? Dan kunt u de gemeenschappelijke sauna reserveren!

Isfjord Radio Adventure Hotel - eet mogelijkheden

Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Er wordt ook een lunch geserveerd tijdens de tocht naar het hotel, per boot of per sneeuwscooter. Tiijdens het eten heeft u een prachtig uitzicht op de fjord vanuit de eetzaal. De gerechten worden bereid met lokale ingrediënten. Na het diner kunt u genieten van een drankje in de bar. (volledige vergunning)

Isfjord Radio Adventure Hotel - de omgeving

Longyearbyen licht op 90 km afstand. Het is niet mogelijk om met een auto bij Isfjord Radio Adventure Hotel te komen. U kunt hier alleen per sneeuwscooter, hondenslede of per boot komen. 

Het Isfjord is met 107 km lengte de op één na langste fjord van de Spitsbergen. De fjord ligt aan de westkust van het eiland Spitsbergen. Een deel van de Isfjord is sinds 2003 een nationaal park, het Nationaal park Nordre Isfjorden.

Houdt u er rekening mee dat Isfjord Radio Adventure Hotel een wildernis hotel is. Als u naar buiten wilt, heeft u een gids nodig.

Prijzen

Prijslijst Isfjord Radio Hotel, Kapp Linne (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. volpension
gehele jaar op aanvraag
Wandelreis Spitsbergen 6 dagen door Nordenskiöld

Geniet van de prachtige zomer tijdens deze 5 daagse wandelreis Spitsbergen. U wandelt door het fantastische Nordenskiöld landschap. U start in Longyearbyen en wandelt over de bergen en door de valleien via Coles Bay en Barentsburg naar Isfjord radio, de laatste stop voor Groenland.Meerdaagse sneeuwscootertocht Spitsbergen Nobile, 6-daagse reis

Spitsbergen is het grootste eiland van Svalbard en het is hier 's winters 24 uur per dag donker. Vanaf februari zijn de eerste zonnestralen weer zichtbaar en vanaf eind april wordt het al niet meer donker. De zon schijnt dan 24 uur per dag, dit noemt men de middernachtzon. De periode tussen maart en mei wordt de lichte winter genoemd, ondanks dat de temperaturen niet boven 0 komen.Zomerreis Spitsbergen over land Birk, 7-daagse reis

Spitsbergen is het grootste eiland van Svalbard en het is hier 's zomers 24 uur per dag licht. Walrussen, zeehonden, walvissen en ijsbergen kunnen de hele zomer gezien worden.Zeilen in de Isfjorden, 3 dagen per zeilschip Linden

Bent u klaar om een weekend lang te gaan zeilen in de Isfjorden? U kunt 3 dagen lang genieten van de gletsjerkust van Spitsbergen. We vertrekken op vrijdag vanuit Longyearbyen en varen naar de Isfjorden, de op één na grootste fjord van Spitsbergen. Tijdens deze korte zeilreis kunt u op een mooie manier kennismaken met het noordelijke Poolgebied. Afhankelijk van het weer en de wind, verkennen we verschillende armen van de Isfjorden of varen we een klein stukje de fjord uit, om naar het noorden te varen.Zeilreis westkust Spitsbergen, 5 dagen per zeilschip Linden

Ga mee op de mooie driemastschoener s/v Linden voor een zeilreis naar de westkust van Spitsbergen, een vijfdaags zeilavontuur naar de ongerepte Arctische wildernis op Spitsbergen. Het schip vertrekt vanuit Longyearbyen om de gletsjer kusten aan de westkant van Spitsbergen te ontdekken. Het is een fantastische manier om een avontuur in het poolgebied te combineren met zeilen. U kunt zelf kiezen of u tijdens het varen bijvoorbeeld lekker een boek gaat lezen in één van de comfortabele lounges of liever helpt met het zeilen.