Isfjord Radio Hotel, Kapp Linne

Bekijk foto's

Isfjord Radio Adventure Hotel bevindt zich in een historisch radiostation (1933) in Kapp Linne, bij de spectaculaire Isfjord.

Accommodatie
De kamers van het hotel zijn modern en smaakvol ingericht. De kamers beschikken over gratis WiFi, en er zijn gedeelde badkamers. Wilt u een avondje ontspannen? Dan kunt u de gemeenschappelijke sauna reserveren!

Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Er wordt ook een lunch geserveerd tijdens de tocht naar het hotel, per boot of per sneeuwscooter. Tijdens het eten heeft u een prachtig uitzicht op de fjord vanuit de eetzaal. De gerechten worden bereid met lokale ingrediënten. Na het diner kunt u genieten van een drankje in de bar. (volledige vergunning)

Omgeving
Longyearbyen licht op 90 km afstand. Het is niet mogelijk om met een auto bij Isfjord Radio Adventure Hotel te komen. U kunt hier alleen per sneeuwscooter, hondenslede of per boot komen. Het Isfjord is met 107 km lengte de op één na langste fjord van de Spitsbergen. De fjord ligt aan de westkust van het eiland Spitsbergen. Een deel van de Isfjord is sinds 2003 een nationaal park, het Nationaal park Nordre Isfjorden. Houdt u er rekening mee dat Isfjord Radio Adventure Hotel een wildernis hotel is. Als u naar buiten wilt, heeft u een gids nodig.

Prijzen

Periode 2021 Prijs per persoon op basis van 2 personen incl. volpension
Gehele jaar Op aanvraag

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Zeilen in de Isfjorden, 3 dagen per zeilschip Linden

Bent u klaar om een weekend lang te gaan zeilen in de Isfjorden? U kunt 3 dagen lang genieten van de gletsjerkust van Spitsbergen. We vertrekken op vrijdag vanuit Longyearbyen en varen naar de Isfjorden, de op één na grootste fjord van Spitsbergen. Tijdens deze korte zeilreis kunt u op een mooie manier kennismaken met het noordelijke Poolgebied. Afhankelijk van het weer en de wind, verkennen we verschillende armen van de Isfjorden of varen we een klein stukje de fjord uit, om naar het noorden te varen.

  • 3 dagen
  • Vanaf € 2850

Zomerreis Spitsbergen over land Birk, 7-daagse reis

Spitsbergen is het grootste eiland van Svalbard en het is hier 's zomers 24 uur per dag licht. Walrussen, zeehonden, walvissen en ijsbergen kunnen de hele zomer gezien worden.

Nobile: meerdaagse sneeuwscootertocht

Een 6-daagse unieke reis naar Spitsbergen: ontdek het grootste eiland van Svalbard per sneeuwscooter!

  • Spitsbergen
  • Sneeuwscootertocht
  • 6 dagen
  • febr - mei
  • Vanaf € 3295