Bräkne-Hoby, Järnaviks Camping

Bekijk foto's

Jarnaviks Camping

Jarnaviks Camping - Accommodatie

Wilt u liever ontspannen, of heeft u liever een actieve vakantie waar u activiteiten onderneemt. Bij Jarnaviks Camping is het beide mogelijk. Het is een familievriendelijke camping. Hier kun je zandkastelen bouwen, zwemmen, of huur een fiets en ontdek zelf de omgeving. Huur een boot en ga naar buiten naar de archipel. De camping biedt moderne en gezellige huisjes die naar een populaire zwemplek staan.

De huisjes:

Er zijn in totaal 11 huisjes die 4 bedden (2 stapelbedden), een koelkast en een koffiezetapparaat hebben. Ook zijn er kussens en dekens voorzien, u dient wel zelf uw beddengoed mee te nemen. Er is 1 huisje zonder stroom (huisje 12), deze heeft 2 bedden).

Jarnaviks Camping - Activiteiten

De camping ligt aan de Oostzee en is omgeven door tientallen eilanden.De camping is gelegen aan een populair strand. Er zijn op het strand verschillende dingen te doen. Je kunt bijvoorbeeld je bouwen van uw zandkastelen of zwemmen voor een tijdje.
Er is een midgetgolf baan en een dansvloer. Ook kunt u een fiets huren bij de camping. Maak een fietstocht op het prachtige Bräkneleden. of in het kustdistrict Järnavik en Bräkneåns.
De prachtige archipel, rijk aan kleine en grote eilanden, is een populaire plek waar je kunt kajakken, kanoën of zelfs vissen.Wilt u kajakken? Dit is mogelijk, in de buurt van de camping kunt u een kajak huren, waarmee u in de wateren voor de kust van Järnavik kunt paddelen. Boten zijn te huur bij de camping.

Jarnaviks Camping - Omgeving

Bräkne-Hoby is een plaats in de gemeente Ronneby in het landschap Blekinge en de provincie Blekinge län in Zweden. Blekinge län is een provincie in het zuiden van Zweden. Ze grenst aan de provincies Skåne län, Kronobergs län, Kalmar län en ligt aan de Oostzee.
De afstand naar Karlskrona bedraagd 45 km. De plaats Karlskrona is de hoofdstad van Blekinge en is tegelijkertijd ook de thuishaven van de Zweedse marine. Heel mooi is de Admiraliteitskerk, de grootste houten kerk van Zweden (gebouwd in 1685).

Prijzen

Periode Prijs per nacht
gehele jaar aanvraag
De prijs per nacht per hut is op aanvraag.