Jokkmokk, Hotel Jokkmokk

Ver weg maar eigenlijk heel dichtbij! Hotel Jokkmokk met zijn 89 kamers is ongelooflijk mooi gelegen aan het meer van Talvatis en dichtbij het centrum van het stadje Jokkmokk. Op wandelafstand vindt u het Zweedse Berg- en Sami Museum Ajtte, twee schitterende kerkjes en nog veel meer bezienswaardigheden.  
 
U kunt hier heerlijk ontspannen in de sauna in het hotel of de speciale sauna bij het meer. In de zomer kunt u hier uw sauna gang afmaken met een duik in het meer, in de winter laat u zich door een gat in het ijs in het water zakken. Zo doen de Zweden dat! De omgeving is ook uitstekend geschikt voor wandelingen, fietstochten en allerlei spannende avonturen. Bij de receptie informeert men u graag over de mogelijkheden. De turf hut is een populaire attractie voor degenen die een wat ongebruikelijke omgeving voor hun maaltijd wel kunnen waarderen.  

Prijzen

Prijslijst Jokkmokk, Hotel Jokkmokk (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
3/4-31/10 65 101 34

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.

Rondreis Noorwegen Yggdrasil: Zweden, de Noordkaap en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van deze rondreis Noorwegen en Zweden. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon. Maar om daar te komen heeft u eerst al kennisgemaakt met het uitgestrekte Zweden met zijn prachtige bossen en rustieke plaatsjes. Vervolgens heeft u klein stukje Finland meegepakt en al genoten van een weids stukje van Noord Noorwegen.