Jokkmokk, Hotel Jokkmokk

Ver weg maar eigenlijk heel dichtbij! Hotel Jokkmokk met zijn 89 kamers is ongelooflijk mooi gelegen aan het meer van Talvatis en dichtbij het centrum van het stadje Jokkmokk. Op wandelafstand vindt u het Zweedse Berg- en Sami Museum Ajtte, twee schitterende kerkjes en nog veel meer bezienswaardigheden.  
 
U kunt hier heerlijk ontspannen in de sauna in het hotel of de speciale sauna bij het meer. In de zomer kunt u hier uw sauna gang afmaken met een duik in het meer, in de winter laat u zich door een gat in het ijs in het water zakken. Zo doen de Zweden dat! De omgeving is ook uitstekend geschikt voor wandelingen, fietstochten en allerlei spannende avonturen. Bij de receptie informeert men u graag over de mogelijkheden. De turf hut is een populaire attractie voor degenen die een wat ongebruikelijke omgeving voor hun maaltijd wel kunnen waarderen.  

Prijzen

Prijslijst Jokkmokk, Hotel Jokkmokk (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
8/7 - 6/10 62 99 33

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Vakantierondreis Hodr: Zweden, Noorwegen met de Lofoten

Een afwisselende vakantierondreis waarbij u dwars door Zweden helemaal naar Kiruna ten noorden van de Poolcirkel rijdt en weer zuidwaarts gaat door Noorwegen. Hier ervaart u pas goed wat rust en ruimte is. Hier kunt u volop genieten van ongerepte natuur en het is ook heel apart om door het Land van de Middernachtzon te reizen.Rondreis Noorwegen Yggdrasil: Zweden, de Noordkaap en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van deze rondreis Noorwegen en Zweden. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon. Maar om daar te komen heeft u eerst al kennisgemaakt met het uitgestrekte Zweden met zijn prachtige bossen en rustieke plaatsjes. Vervolgens heeft u klein stukje Finland meegepakt en al genoten van een weids stukje van Noord Noorwegen.