Järpen, Kallsedets Fjallcenter HB

Midden in de overweldigende natuur, meren en berglandschappen ligt ons fjällcentrum met camping, stuga´s, hostel, winkel, benzinepomp en fjällcafe.
De kleine familiecamping bestaat uit 40 plaatsen, waarvan 30 vaste plaatsen, deze worden voor het merendeel bezet door Noorse en Zweedse gasten.
Niet met de caravan, camper of tent op pad? Dan hebben we 4 compleet ingerichte stuga's, met eigen douche/wc en keuken, te huur. Naast de stuga´s hebben we in ons hostel 6 ruime kamers. Het campinggebouw is nieuw en voldoet aan de laatste eisen. Hier vind je dan ook de kamers, douches, toiletten, droogkamer, campingkeuken, wasmachine en wasdroger. Op de camping en in een aantal stuga´s/kamers zijn honden toegelaten. Wel vragen wij u om uw hond op de camping, mede in verband met onze kippen, konijnen en poezen, aangelijnd te laten.
In het fjällcafe, kan je naast een vers kopje koffie, ook uit de kleine bibliotheek een boek of een spel lenen. Ook kan je fietsen (MTB), roeiboten en kano´s huren. 
Bij ons kan je betalen met je (Nederlandse) pinpas/creditcard (NB wij accepteren geen American Express) De camping is, behalve de eerste 2 weken van mei, het hele jaar open en ligt aan wegnummer 336. Deze route staat omschreven in de ANWB-goud gids van Zweden als een Jämtlands mooiste wegen. Een mooi alternatief voor hen die van Noorwegen naar Zweden (en visa versa) reizen en de E14 willen vermijden. Verder zijn op de camping aanwezig een grill/BBQ hut en een kleine speelplaats.


Stuga, 4 persoons (2 stapelbedden)
Elke stuga is volledig ingericht met eigen douche, toilet en keuken. De stuga's hebben 1 of 2 slaapkamers. 

 

Hostel
De 6 kamers in het hostel zijn ruim en netjes. Alle kamergasten hebben toegang tot de gemeenschappelijke en schone douches en wc´s.
De gasten van het hostel kunnen gebruik maken van de grote, volledig ingerichte en moderne keuken; o.a. met fornuis, koelkasten, vriezer, magnetron etc. In de grote woonkamer kunt u ook tv (Zweeds) kijken. Een droogkamer en was/droogmachine zijn eveneens beschikbaar. Op het grasveld staat een grote grillhut, waar je na een heerlijke dag in de fjäll kunt grillen

Prijzen

Prijslijst Järpen, Kallsedets Fjallcenter HB (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Stuga 6 persoons 4 pers. kamer hostel 2 pers. kamer hostel
Gehele jaar 83 55 88
Prijzen per nacht in € in 2020.
Autovakantie Zweden Kristoffer: van Värmland naar Höga kusten

Een prachtige rondreis door Midden-Zweden en Oost-Noorwegen! Een kennismaking met de provincie Värmland wordt gevolgd door een paar mooie bestemmingen in het steeds weer verrassende Zweden en Noorwegen.