Kampeerhuttenrondreizen Finland


Ontdek de schitterende middernachtzon, geniet van de duizenden meren en verken de bijzondere steden van Finland in combinatie met Zweden en/of Noorwegen.

Wilt u niet overnachten in een hotel of bungalow? Boek dan een rondreis langs kampeerhutten in Finland. U kunt onze reizen ook aan uw wensen aanpassen of zelf een reis samenstellen, vraag naar Esther, Ramon, Michelle of Rietje en samen met u stellen we uw droomreis samen!

U gebruikt alle voorzieningen van de camping, neemt geen tent mee en geniet van het comfort dat een kampeerhut met zich meebrengt.
Verblijft u langer dan 1 nacht op één plaats, dan kunnen we desgewenst ook een huisje met douche/toilet voor u boeken, de toeslag hiervoor valt vaak mee.

Let wel: u moet verder wel uw complete kampeeruitrusting meenemen. Een kampeerhut bestaat meestal uit één ruimte met een oppervlakte van gemiddeld 10-15 m². De inrichting is eenvoudig maar degelijk met 4 slaapplaatsen (verdeeld over 2 stapelbedden), een tafel met stoel(en), elektra en verwarming. De keukenhoek omvat 1 of 2 elektrische kookplaten en meestal een koelkast. In een aantal kampeerhutten kunt u ook beschikken over stromend water. Indien u reist met 2 personen maken we gebruik van de kleine kampeerhutten en met 4 personen, indien aanwezig, van de iets grotere hutten en waar mogelijk met aparte slaapkamer. U kunt altijd gebruik maken van de faciliteiten van de camping, dus douche en toilet zijn in de buurt. Voor het maximaal aantal gasten van een kampeerhut tellen baby's en/of kinderen ook mee. Kinderbedjes e.d. zijn niet altijd bij te boeken. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de kinderen in een tentje naast de kampeerhut te laten slapen; wat een avontuur! U doet zelf de eindschoonmaak van de hut. Huisdieren zijn op een camping vaak toegestaan. Vraag hiernaar bij de boeking.

Wij hebben de kennis in huis om uw droomreis langs kampeerhutten te realiseren

Hytter rondreis Heilagr: Finland en Noorwegen

Een mooie reis door het hoge noorden. Allereerst een kennismaking met Finland, het land met zijn vele duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Bij de passage van de poolcirkel in Finland kunt u zelfs kennismaken met de enige 'echte' kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon.