Kampeerhuttenrondreizen Zweden


Reis door de prachtige, nog ongerepte natuur van Zweden en geniet van de bossen, meren en rivieren! Is overnachten in een hotel of bungalow niet uw eerste keuze, dan heeft Norge Reiser gelukkig een goed alternatief voor u. We hebben een aantal rondreizen voor u samengesteld langs trekkershutten/kampeerhutten waardoor u van dit alles kunt genieten! Wilt u liever iets anders dan kan dat ook, u kunt zelf een reis samenstellen of samen met ons een leuke reis voor u bedenken. Vraag voor een voorstel naar Michelle, Esther of Rietje.

Een reis langs kampeerhutten dat is de vrijheid van kamperen, maar toch net even anders. Dat is kamperen met een vast dak boven je hoofd. Dat is kamperen zonder een natte tent in te pakken. Dat is voordelig kamperen en vergeleken met een tent erg comfortabel. Conclusie: u gebruikt alle voorzieningen van de camping, neemt geen tent mee en geniet van het comfort dat zo'n kampeerhut toch met zich meebrengt.

Verblijft u langer dan 1 nacht op één plaats dan kunnen we desgewenst tegen een toeslag ook een huisje met douche/toilet voor u boeken.

Let wel: Een kampeerhut in Zweden heeft veelal een kleine keuken met beperkt potten en pannen en op de bedden dekbedden en kussens, de ruimte heeft meestal een oppervlakte van gemiddeld 10-15 m². De inrichting is eenvoudig maar degelijk met 4 slaapplaatsen (verdeeld over 2 stapelbedden), een tafel met stoel(en), elektra en verwarming. De keukenhoek omvat 1 of 2 elektrische kookplaten en meestal een koelkast. In een aantal kampeerhutten kunt u ook beschikken over stromend water. Indien u reist met 2 personen maken we gebruik van de kleine kampeerhutten en met 4 personen, indien aanwezig, van de iets grotere hutten en waar mogelijk met aparte slaapkamer. U kunt altijd gebruik maken van de faciliteiten van de camping, dus douche en toilet zijn in de buurt. Voor het maximaal aantal gasten van een kampeerhut tellen baby's en/of kinderen ook mee. Kinderbedjes e.d. zijn niet altijd bij te boeken. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de kinderen in een tentje naast de kampeerhut te laten slapen; wat een avontuur! U doet zelf de eindschoonmaak van de hut. Huisdieren zijn op een camping vaak toegestaan. Vraag hiernaar bij de boeking.

Norge Reiser heeft de kennis in huis om uw droomreis langs kampeerhutten te realiseren!

Campinghutten Zweden Hedvig: Dalarna, Stockholm en Värmland

Een afwisselende rondreis door Midden-Zweden waarbij u volop kunt genieten van al het moois dat deze regio heeft te bieden. Bossen en meren, begroeide heuvels en natuurgebieden.Kampeerautoreizen Meja: Midden-Zweden

Een prachtige rondreis door Midden-Zweden! Een ideale reis met woeste natuur, sportieve uitdagingen en plezier voor het hele gezin!Kampeerhutten Frida: Zweden en Noorwegen via Lofoten

Een prachtige reis dwars door Zweden helemaal naar Kiruna in het hoge noorden van dit uitgestrekte land. Hier ervaart u pas goed wat rust en ruimte is. De reis gaat verder via de Vesterålen en Lofoten en verder door Noorwegen weer zuidwaartsNoordkaap huttentocht Reidun: Zweden en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van uw reis. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon.