Kangos, Lapland Guesthouse

Relax en geniet van Lapland

Bekijk foto's

Zodra u Lapland Guesthouse binnenkomt, stapt u direct terug in de tijd. De meer dan 100 jaar oude blokhutten aan de Lainio-rivier zijn verplaatst van hun oorspronkelijke locatie naar waar ze nu staan ​​en zijn in hun oorspronkelijke staat hersteld. Nu dienen de huizen als decor voor een perfecte ontsnapping uit het dagelijks leven voor particuliere reizigers en bedrijven.

Accommodatie
Lapland Guesthouse biedt een breed scala aan unieke hutten, kamers en accommodaties. Allemaal met een eigen persoonlijkheid.

» Ensuite
Tweepersoonskamers met een eigen badkamer en eigen ingang. Gelegen in een blokhut op de werf van Lapland Guesthouse. Elke kamer is uniek en ingericht met een persoonlijk tintje.

» Superior kamer
Geschikt voor 2 tot 4 personen. Ruime en gezellige kamers met noordelijke thema's in het Soldiers-gebouw. Met eigen badkamers met douches. Elke kamer is uniek en ingericht met een persoonlijk tintje.

» Viking Cabin
Geschikt voor families tot maximaal 6 personen. Een unieke en gezellige blokhut versierd met details uit de sagen van de Noordse heidense goden. Het heeft 6 bedden verdeeld over 2 slaapkamers, een slaapzolder, woonkamer en een grote badkamer.

» Luxe kamer 'Rangifer'
Dit is een high-end suite met een eigen ingang en een eigen badkamer op de bovenste verdieping van onze lounge met een heel mooi uitzicht over de rivier. Licht ingericht met lokale kunst en interieurdetails.

» Luxe kamer 'Sweden'
Dit is een high-end kamer/cottage met een eigen ingang, een woonkamer met open haard en dakraam, 2 badkamers en 1 slaapkamer. Zeer gezellige blokhut met een slaapkamer op de vliering, versierd met lokale kunst. De blokhut bevindt zich op de binnenplaats van Lapland Guesthouse.

Omgeving
Tijdens uw verblijf bij Lapland Guesthouse is er het hele jaar door keuze uit een grote verscheidenheid aan activiteiten in Zweeds Lapland, van sneeuwscooteren en hondensleeën tot vissen, wandelen, jagen en nog veel meer.