Karasjok, Karasjok camping

Karasjok camping

Karasjok camping - Algemeen

De camping ligt midden in de prachtige natuur van Noord-Noorwegen, met de rivier Karasjohka in het zicht en op loopafstand. Karasjok camping ligt dicht bij het centrum, 1 km afstand, waar verschillende culturele activiteiten, winkels en restaurants zijn. In het zomerseizoen maken ze een vuur in de Lavvu, de Sami tent. De sauna is hier erg populair, het heeft een uitzicht over het dorp.

Karasjok camping - Accommodatie

De camping beschikt over 22 hyttes en 3 kamers voor backpackers. Er is draadloos internet aanwezig op de camping maar er wordt geadviseerd om met uw laptop naar het TV-huis te komen, daar heeft u goed bereik.
Vijf hutten hebben een douche, wc, keuken en woonkamer met tv en 4 hebben er een sauna, de 5e heeft geen sauna maar wel twee slaapkamers. Het 'gele huis' is een simpele hut met 2 slaapkamers (2+4 bedden) en drie bedden in de woonkamer. Hier is ook een keuken en wc, geen douche. De overige hutten zijn allemaal zonder toilet en douche, sommige hebben wel een wateraansluiting.
Elke hytte heeft een koelkast. 

Prijzen

Prijslijst Karasjok, Karasjok camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut bungalow
Hele jaar op aanvraag op aanvraag

Prijs op aanvraag in 2020.

Eindschoonmaak is inbegrepen.
Linnen NOK 50 - 150.

Er is wifi aanwezig en honden zijn toegestaan.

Noordkaap huttentocht Reidun: Zweden en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van uw reis. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon.