KARASJOK, SCANDIC HOTEL KARASJOK

Dit moderne in Samische stijl gebouwde hotel ligt in het centrum van Karasjok naast Sápmi.
Er zijn 56 kamers, alle kamers beschikken over douche/toilet en TV.
Er is een goed restaurant, bar en pub.
In de zomermaanden worden er ook Samische maaltijden geserveerd rond het open vuur in Storgammen, een Samische traditionele hut van plaggen.

Sauna en Fitnessruimte.
Goede parkeermogelijkheden.
2 kamers geschikt voor gehandicapten.

 

• Sápmi, themapark waar de Samische cultuur de hoofdrol speelt, met verschillende activiteiten waaronder lassowerpen
• wandelen op de vlaktes in Finnmark

Prijzen

Prijslijst KARASJOK, SCANDIC HOTEL KARASJOK (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
1/5-9/6 (do-ma) & 12/8-1/12 (do-ma) & 2/12-30/4 72 59
1/5-9/6 (di-wo) & 10/6-11/8 & 12/8-1/12 (di-wo) 85 72

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Scandic hotels werkt met variable tarieven, er zijn soms speciale aanbiedingen. Hiervoor geldt echter dat het gehele verblijf direct betaald dient te worden en de annuleringskosten hiervoor 100% bedragen.

Fly-drive Noordkaap Nanna: Tromsø, Lapland en de Lofoten

Tijdens deze fly-drive Noordkaap reis komt u langs veel van de hoogtepunten van Noord-Scandinavië. U maakt kennis met de cultuur van de Samen, de oorspronkelijke bevolking van Lapland, en hun rendieren die grazen in het ruige toendragebied van Lapland.Auto hotelrondreis Rån: Finland, Noordkaap en Noorwegen

Een mooie auto hotelrondreis door het hoge noorden. Allereerst maakt u kennis met Finland, het land van de duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Wanneer u de poolcirkel in Finland oversteekt, kunt u kennismaken met de enige 'echte' Kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon. De reis volgt door Noorwegen waarin u verrast wordt door de bijzonder mooie en afwisselende landschappen.Kijk ook eens naar:

Kautokeino, Thon Hotel Kautokeino
Centraal gelegen in Kautokeino ligt het Thon hotel Kautokeino. Buiten is er een hot tub en er is een sauna. Restaurant Duottar biedt Scandinavische gerechten en Sami specialiteiten, zoals rendierenbiefstuk en gerookte zalm. Drankjes na het diner worden geserveerd in de bar, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op het Noorse Lapland.