Cesis, Karlamuiza Country Hotel

Het Karlamuiza Country Hotel is gevestigd in een oud herenhuis. Het biedt ruime suites met aparte keukens, en slaapkamers met moderne voorzieningen.

Elke suite is voorzien van eenvoudige keukenvoorzieningen, een badkamer, en alle gebruikelijke faciliteiten.

Het Karlamuiza Country Hotel verzorgt een ontbijtbuffet. Gasten kunnen in de eetkamer met open haard genieten van versgebakken brood, geperste sappen, vers fruit, en thee en koffie. De eetkamer biedt een prachtig uitzicht op de tuin.

Het Karlamuiza ligt in het district Cesis, vlak bij de plaats Karli en het nationaal park Gauja. Cesis bevindt zich op 7 kilometer, en Araisi en de rotsformatie Zvārte Rock liggen op 8 kilometer afstand.

 

Baltische Staten rondreis 18 dagen - Eleri

Deze Baltische Staten rondreis introduceert bezoekers in zeer gevarieerde landschappen, lokale tradities en historische locaties. Reizigers zijn meestal verrast dat zo'n klein gebied zoveel contrasten bevat. U bezoekt de steden Tallinn, Riga en Vilnius maar ook de westkust van Letland, de slaperige dorpen in Oost Letland en zandduinen van Litouwen worden aangedaan. Deze Baltische Staten rondreis laat u op de best mogelijke manier kennis maken met de Baltische landen.Natuurreis Baltische Staten 12 dagen, Giedre

12 Natuurreis Baltische Staten. Een prachtige natuurreis door de Baltische Landen, Litouwen, Letland, Estland en Finland. Als hoogtepunten zijn er verschillende nationale parken en natuurreservaten die u gaat bezoeken. U krijgt een grote verscheidenheid aan landschappen, natuurattracties, vogels, wilde dieren, bossen en kust.