Karlstad, Clarion Collection Hotel Drott

Clarion Collection Hotel Drott ligt in het stadscentrum van Karlstad en heeft alles te bieden wat u van een comfortabel verblijf mag verwachten. Het ligt op loopafstand van winkels, restaurants en het museum. Op de vijfde verdieping bevindt zich een spa met sauna en jacuzzi. Op de begane grond bevindt zich het restaurant waar u de dag kunt beginnen met een uitgebreid ontbijt en waar u heerlijk á la carte kunt eten. De kamers zijn ruim en hebben een prettige sfeer met hun hoge plafonds en lichte kleuren.

Een verblijf in een hotel is meer dan een bed om in te slapen. Karlstad en Värmland hebben u heel wat meer te bieden. Karlstad is de stad van de restaurantjes; er zijn er vele! Daar kunt u bijvoorbeeld genieten van de specialiteiten van de streek zoals zalm uit Klarälven, eland en "nävgröt" ook een lokaal gerecht. Maar u kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld Mexicaans of Thais eten. Theater en muziek zijn in Karlstad ook erg populair, net als diverse sportevenementen zoals rally en ijshockey. In de omgeving vindt u ook een aantal uitstekende golfbanen en de liefhebbers kunnen hier naar hartelust wandelen en fietsen. Kortom, in en rond Karlstad is genoeg te doen!

Prijzen

Prijslijst Karlstad, Clarion Collection Hotel Drott (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
14/6-15/7 & 6/8-12/8 & 3/4-13/6 (vr-zo) & 13/8-13/12 (vr-zo) 61 32
16/7-5/8 70 45
3/4-13/6 (ma-do) & 13/8-13/12 (ma-do) 79 58

prijs per persoon per nacht 2018 in €.

Rondreis Noorwegen Yggdrasil: Zweden, de Noordkaap en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van deze rondreis Noorwegen en Zweden. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon. Maar om daar te komen heeft u eerst al kennisgemaakt met het uitgestrekte Zweden met zijn prachtige bossen en rustieke plaatsjes. Vervolgens heeft u klein stukje Finland meegepakt en al genoten van een weids stukje van Noord Noorwegen.Vakantierondreis Hodr: Zweden, Noorwegen met de Lofoten

Een afwisselende vakantierondreis waarbij u dwars door Zweden helemaal naar Kiruna in het hoge noorden rijdt en terug door Noorwegen. Hier ervaart u pas goed wat rust en ruimte is. Hier kunt u volop genieten van ongerepte natuur en het is ook heel apart om door het Land van de Middernachtzon te reizen.Kijk ook eens naar:

Säffle, Krokstad Herrgård
Krokstad Herrgard is Saffle is een 14 eeuws herenhuis omgeven door een Engels aangelegd park.