Karlstad, Clarion Collection Hotel Drott

Clarion Collection Hotel Drott ligt in het stadscentrum van Karlstad en heeft alles te bieden wat u van een comfortabel verblijf mag verwachten. Het ligt op loopafstand van winkels, restaurants en het museum. Op de vijfde verdieping bevindt zich een spa met sauna en jacuzzi. Op de begane grond bevindt zich het restaurant waar u de dag kunt beginnen met een uitgebreid ontbijt en waar u heerlijk á la carte kunt eten. De kamers zijn ruim en hebben een prettige sfeer met hun hoge plafonds en lichte kleuren.

Een verblijf in een hotel is meer dan een bed om in te slapen. Karlstad en Värmland hebben u heel wat meer te bieden. Karlstad is de stad van de restaurantjes; er zijn er vele! Daar kunt u bijvoorbeeld genieten van de specialiteiten van de streek zoals zalm uit Klarälven, eland en "nävgröt" ook een lokaal gerecht. Maar u kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld Mexicaans of Thais eten. Theater en muziek zijn in Karlstad ook erg populair, net als diverse sportevenementen zoals rally en ijshockey. In de omgeving vindt u ook een aantal uitstekende golfbanen en de liefhebbers kunnen hier naar hartelust wandelen en fietsen. Kortom, in en rond Karlstad is genoeg te doen!

Prijzen

Prijslijst Karlstad, Clarion Collection Hotel Drott (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
20/6-18/8 63 32
Rest van het jaar 86 58

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Vakantierondreis Hodr: Zweden, Noorwegen met de Lofoten

Een afwisselende vakantierondreis waarbij u dwars door Zweden helemaal naar Kiruna ten noorden van de Poolcirkel rijdt en weer zuidwaarts gaat door Noorwegen. Hier ervaart u pas goed wat rust en ruimte is. Hier kunt u volop genieten van ongerepte natuur en het is ook heel apart om door het Land van de Middernachtzon te reizen.Kijk ook eens naar:

Säffle, Krokstad Herrgård
Krokstad Herrgard is Saffle is een 14 eeuws herenhuis omgeven door een Engels aangelegd park.