Karlstad, Clarion Collection hotel Plaza

Clarion Collection Hotel Plaza

Clarion Collection Hotel Plaza - algemeen 

Clarion Collection Hotel Plaza ligt in het stadscentrum van Karlstad en heeft alles te bieden wat u van een comfortabel verblijf mag verwachten. Het ligt op loopafstand van winkels, restaurants en het museum. 

Clarion Collection Hotel Plaza - de kamers 

Het moderne hotel beschikt over 131 kamers, waar de gasten een prettig verblijf staat te wachten. De kamers variëren van standaard tot een luxe suite.

Clarion Collection Hotel Plaza - omgeving

Karlstad is de stad van de restaurantjes; er zijn er vele! Daar kunt u bijvoorbeeld genieten van de specialiteiten van de streek zoals zalm uit Klarälven, eland en "nävgröt" ook een lokaal gerecht. Maar u kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld Mexicaans of Thais eten. Theater en muziek zijn in Karlstad ook erg populair, net als diverse sportevenementen zoals rally en ijshockey. In de omgeving vindt u ook een aantal uitstekende golfbanen en de liefhebbers kunnen hier naar hartenlust wandelen en fietsen. Kortom, in en rond Karlstad is genoeg te doen!


Prijzen

Prijslijst Karlstad, Clarion Collection hotel Plaza (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
20/6-18/8 op aanvraag op aanvraag
Rest van het jaar op aanvraag op aanvraag

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Gratis wifi aanwezig.

Rondreis Noorwegen Yggdrasil: Zweden, de Noordkaap en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van deze rondreis Noorwegen en Zweden. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon. Maar om daar te komen heeft u eerst al kennisgemaakt met het uitgestrekte Zweden met zijn prachtige bossen en rustieke plaatsjes. Vervolgens heeft u klein stukje Finland meegepakt en al genoten van een weids stukje van Noord Noorwegen.