Karlstad, Mörudden Resort

Bekijk foto's

Mörudden resort is een 4-sterren camping. De camping ligt aan het meer Vänern, 9 km ten zuiden van Karlstad. Het meer en de omgeving bieden uitgebreide mogelijkheden voor buiten recreatie. De camping heeft 24 kampeerhutten en 122 plekken voor caravans. De omgeving is perfect voor families met jonge kinderen, mensen met honden en voor mensen met beperkingen.


Op de camping zijn 3 type kampeerhutten.
Type 1: Kampeerhut met 2 bedden (10m2). Een enkele kamer met daarin een stapelbed, tafel met twee stoelen, koelkast, kookplaatje, koffiezetapparaat. Er is geen water aanwezig in de hut. Op 20-50 mt afstand zijn de faciliteiten van de camping waar u gebruik van dient te maken.
Type 2: Kampeerhut met 4 bedden (16m2). Een enkele kamer met daarin 2 stapelbedden, tafel met 4 stoelen, koelkast, kookplaatje, koffiezetapparaat. Er is geen water aanwezig in de hut. Op 20-50 mt afstand zijn de facilieiten van de camping waar u gebuik van dient te maken.
Type 3: Bungalow met 4+2 bedden (28m2). Een gezellige bungalow vlak naast het strand. Een woonkamer met keuken, inclusief oven, koffiezetapparaat, waterkoker en kookbenodigdheden. Eettafel, bed-sofa en tv. Twee slaapkamers met stapelbedden, waarvan 1 met een breed onderbed. Eigen wc en douche. 

Dekbedden en kussens zijn bij alle hutten aanwezig, linnengoed dient u zelf mee te nemen.
Draadloos internet is aanwezig.

Bijzonderheden:
- vissen
- mogelijkheid tot huur kano
- sauna
- mogelijkheid tot huur roeiboot

 

Prijzen

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons
1/5-30/9 aanvraag aanvraag
Extra prijs informatie

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen