Kaupanger, Vesterland Feriepark

Vesterland Feriepark

Vesterland Feriepark - Algemeen

Vesterland Feriepark is een prachtig park dichtbij het Sognefjord, de gletsjers en de bergen in de buurt van Kaupanger. Het park is onder andere geschikt voor gezinnen met kinderen. In het hoofdgebouw vindt u bij de receptie een kleine supermarkt, souvenirwinkel en een restaurant met een gedeeltelijk overdekt terras.
Daarnaast vindt u onder andere een overdekte speeltuin, vergaderzalen, een zwembad, fitnessruimte, squashbanen, een winkel en een pianobar. In het bosrijke landschap rondom het hoofdgebouw vindt u de comfortabele vakantiewoningen.

Vesterland Feriepark - Accommodatie

Vesterland Feriepark heeft 108 vakantiewoningen en 12 hotelkamers. Alle hotelkamers en vakantiewoningen zijn van hoge standaard met comfortabele bedden en voorzien van tv.

type A geschakelde vakantiewoningen
opp. 40 m²; 2-3 personen
Er is 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. De derde persoon kan op een extra geplaatst bed slapen. De woonkamer heeft een tv, keukenhoek met keukengerei. huisdieren zijn toegestaan, mits op voorhand is aangevraagd.

type B vrijstaande vakantiewoningen
opp. 43 m², 4 - 6 personen
Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met éénpersoonsbed en 1 met stapelbed. De woonkamer heeft een tv, keukenhoek met keukengerei. huisdieren zijn toegestaan, mits op voorhand is aangevraagd.

Hotelkamers
In de hotelkamer vindt u een comfortabel tweepersoonsbed, een breedbeeld tv en een jacuzzi.

Vesterland Feriepark - Activiteiten

U kunt een bezoek brengen aan diverse plaatsen zoals Flåm, Nærøyfjord, Sognefjord, Lusterfjord, de staafkerk Urnes en Borgund, het gletsjermuseum Fjærland, oud Lærdal en de Jostedalsbre gletsjer.
Tevens kunt u de volgende activiteiten doen zoals het maken van gletsjertochten, kajakken op het Sognefjord en/of gletsjermeer, wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen en een ribboat safari ondernemen op het Sognefjord.

 

Prijzen

Prijslijst Kaupanger, Vesterland Feriepark (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode bungalow type A (1 slaapkamer) bungalow type B (2 slaapkamers) Romantisch type A (1 slaapkamer)
1/1-31/5 & 1/9-31/12 118 148 148
1/6-20/7 & 11/8-31/8 139 176 176
21/7-10/8 150 194 194

Prijs per bungalow per nacht in € in 2019.

Honden zijn toegestaan tegen betaling NOK 250. Wifi aanwezig.

Reis Noorwegen Grid: naar Telemark en Sognefjord

Reis Grid is een heerlijke rondreis om een hele goed indruk van Zuid-Noorwegen te krijgen! Oslo is de eerste kennismaking met Noorwegen. Geniet van deze stad met zijn fraaie ligging aan de gelijknamige fjord, geniet van de vele bezienswaardigheden, zoals het Vigelandpark. De natuur van Telemark is vol afwisseling: eeuwig zingende bossen en meren, heuvels en bergen, pittoreske dorpjes en oude boerderijen.



Rondreis Noorwegen Zweden Niklas: Värmland, Røros en Bergen

Zweden in combinatie met Noorwegen is het beste van twee werelden, het relaxte Zweden met uitgestrekte en eindeloze bossen, een prachtig heuvellandschap, heldere meren en veel cultuur en het afwisselende en ruigere Noorwegen met bergen, gletsjers en de indrukwekkende fjorden.



Kijk ook eens naar:

Kaupanger, Amble Gård, Borgstuen
Hier heeft u de keus uit 5 sfeervolle huisjes die allemaal een fantastisch uitzicht hebben over het fjord, de bergen en de gletsjer.
Kaupanger, Amble Gård, Hestehagen
In 1905 gebouwde en in 2001-2002 gerenoveerde woning. Smaakvol ingericht, een combinatie van oud en nieuw waarbij alle luxe van de tegenwoordige tijd aanwezig is maar de traditionele Noorse stijl niet is vergeten.
Kaupanger, Amble Gård, Jogjerdet
Ruime, in 1937 gebouwde en in 1998 gerenoveerde woning gelegen op een 3000 m² groot natuurgebied. Smaakvol ingericht met een prachtige houten vloer, oude deuren, lijstwerk en panelen.
Kaupanger, Amble Gård, Kårhuset
Prachtige, in traditionele stijl gerenoveerde woning. Rustig gelegen aan de buitenkant van het erf.
Kaupanger, Amble Gård, Sagebakken
Huis in balkenstijl, in 1907 gebouwd en in 1997 gerenoveerd tot een sfeervol ingerichte woning.
Lærdal, Eri Gardshus
Jæsagarden is een fijn uitgangspunt voor voettochten langs de rivier de Lærdalselva in een rustig en prachtige omgeving, zware fysieke tochten in de bergen of relaxte tochten bij de Sognefjord. De eigenaars van Eri Gardshus hebben een boerenbedrijf met varkens en melkproductie. Het terrein is 168 ha groot en ligt bij Erisflatene. De huisjes liggen circa 1 km van de boerderij.
LÆRDAL, LÆRDAL FERIE OG FRITDSPARK
Gelegen bij een camping aan het eind van de Sognefjord in een prachtige omgeving.