Kinsarvik, Kinsarvik Fjord Hotel

Bekijk foto's

First Hotel Kinsarvik

First Hotel Kinsarvik - Accommodatie

First Hotel Kinsarvik ligt in het dorp Kinsarvik, een idyllisch plekje in het hart van het Hardanger ongeveer 40 minuten te rijden van Odda en 1 uur rijden van Voss. Het mooie uitzicht op de Hardangerfjord maakt deze plek bijzonder speciaal.
Het hotel beschikt over 70 comfortabele kamers, 8 deluxe kamers en een suite. Meer dan de helft van de kamers kijken uit op de fjord en de rest van de kamers hebben uitzicht op de bergen die Kinsarvik omringen. Alle kamers hebben kabel-tv, een telefoon, een haardroger en er is gratis wifi aanwezig in alle kamers. Ook beschikken de kamers over een eigen badkamer. Het merendeel van de kamers zijn uitgerust met een bad. 39 kamers hebben een eigen balkon.

First Hotel Kinsarvik - Hoofdzaken

• Gratis parkeergelegenheid
• 79 Hotelkamers

First Hotel Kinsarvik - Eetmogelijkheden

In het restaurant wordt dagelijks aangeboden een groot menu en in de tuin van het hotel kunt u genieten van een drankje naar keuze. Er is ook een lounge met bar aanwezig met een ruime dansvloer. De bar heeft een terras waar u kunt zitten en genieten van het uitzicht over de fjord.

First Hotel Kinsarvik - Activiteiten

Er zijn vele activiteiten in en rond Kinsarvik; zwemmen in de zee, bootverhuur, vissen, karten, een pretpark, wandelen in de bossen en bergen, sightseeing met een helikopter of een watervliegtuig en nog meer.
In het hotel bevindt zich ook een grote speelkamer voor de kinderen die de hele zomer geopend seizoen is.

First Hotel Kinsarvik - Omgeving

Het dorp Kinsarvik is gelegen aan de oevers van het Hardanger fjord, ten oosten van de ingang van de Zuid-Fjord, ongeveer 40 kilometer ten noorden van de stad Odda. Met zijn prachtige landschappen is het een natuurlijke ontmoetingsplek. In het dorp vindt u een bibliotheek, een supermarkt, toeristische informatie en er is een helikopter basis vinden. Een populaire toeristische route in Kinsarvik gaat door Husedalen, waar u de watervallen Tveitafossen, Nyastølfossen, Nykkjesøyfossen en Søstefossen kan passeren. De tocht duurt ongeveer 4-5 uur.

Kinsarvik heeft veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur en vrije tijd.
Kinsarvik middeleeuwse kerk uit het jaar 1160, Mikkelparken, grote favoriet van de kinderen. De reis naar Husedalen met vier watervallen en Hardangervidda begint bij het hotel. Na een half uur rijden komt u bij Eidfjord, met inbegrip van de Sima hydro-elektrische centrale, de boerderij Kjeåsen, Hardangervidda Nature Centre en de waterval Vøringsfossen, de meest bezochte toeristische site in Noorwegen.

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
1/5-31/5 & 3/9-30/4 84 32
1/6-2/9 91 32

prijs per persoon per nacht 2018 in €.