KIRKENES, SCANDIC HOTEL

Scandic Kirkenes hotel in Kirkenes

Scandic Kirkenes hotel in Kirkenes Noorwegen is een hotel in het centrum van de stad. Dit hotel ligt op de grens met Rusland en Finland. Hier leven de Noorse, Sami, Finse en Russische culturen naast elkaar. Het hotel heeft een spa, een binnenzwembad en een sauna als u zich heerlijk wilt ontspannen.

Kamers in scandic Kirkenes hotel

De kamers in dit hotel zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met kabelzendere, houten vloeren, en een minibar. Sommige kamers hebben koffie- en thee faciliteiten. Tevens kan u gebruik maken van gratis WIFI.

Eetmogelijkheden

In het Artic Restaurant && Bar kunt u dagelijks terecht voor a la cartegerechten en drankjes. Het hotel verzorgt een ontbijtbuffet.

Hoofdzaken

- Gratis WIFI
- parkeermogelijkheden op eigen terrein bij het hotel
- restaurant a la carte
- rookvrije kamers
- huisdieren zijn toegestaan (evt. extra kosten)
- 90 hotelkamers

Activiteiten

Als u informatie wilt over de lokale geschiedenis adviseren wij u om een bezoek te brengen aan het museum Varanger. Een reis met een rivierboot of rijden op een slee getrokken door Husky's is een goed idee voor de avontuurlijke reiziger. In het nationale park 'Upper Pasvik' kunt u beren, wolven en vogels zien. Tevens kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Prijzen

Prijslijst KIRKENES, SCANDIC HOTEL (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
1/5-11/8 & 12/8-3/11 (do-ma) 72 59
12/8-3/11 (di-wo) & 4/11-30/4 91 78

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Scandic hotels werkt met variable tarieven, er zijn soms speciale aanbiedingen. Hiervoor geldt echter dat het gehele verblijf direct betaald dient te worden en de annuleringskosten hiervoor 100% bedragen.

Kijk ook eens naar:

Kirkenes, Sneeuwhotel *
Iedereen is welkom voor een leuk en spannend verblijf in de fantastische winterwereld van het sneeuwhotel. Kirkenes sneeuwhotel opende in 2006 voor het eerst haar deuren. Kirkenes Sneeuwhotel maakt gebruik van de isolerende capaciteiten van sneeuw.
Kirkenes, Sollia Gjestegård
Sollia Gjestegård in Kirkenes wordt sinds 1999 gerund door de Nordhus familie. Het resort beschikt over hutten, een bijgebouw met kamers, 2 restaurants en een ontspanningsruimte met massagebad / jacuzzi en sauna. Op de bijbehorende husky boerderij wonen ongeveer 40 Alaska husky slee-honden die garant staan voor dagelijkse safari's.