Kiruna, Camp Ripan

Verblijf in de grootse wildernis

Bekijk foto's

Camp Ripan is het ultieme alternatief om te genieten van de grootse wildernis maar wel vlakbij de stad. U verblijft in een prachtige natuurlijke omgeving. Er zijn tal van activiteiten mogelijk. De camping biedt ruimte voor 90 caravans en een onbeperkt aantal tentplekken. In het servicegebouw vindt u een keuken, eetruimte, wasruimte, douches en toiletten. Op een kleine anderhalf uur rijden ligt het Abisko National park.

Accommodatie
Er zijn op de camping diverse mogelijkheden om te overnachten. De cabins hebben een hoge standaard en de helft van de cabins zijn uitgerust met een mini-keuken. In alle kamers / cabins zijn dekbedden en kussens aanwezig.

» Giron
Een cabin met met kleine keuken en slaapkamer, maximaal 4 personen. De kleine slaapkamer beschikt over twee bedden (waarvan er één tegen de muur kan worden opgeklapt) in de centrale ruimte staat een tweepersoonsbed, eettafel met stoelen en minikeuken. De cabin beschikt over een eigen douche en toilet.
» Kiruna
Een kamer met 1 tweepersoonsbed en eigen douche/toilet.
» Riekko
Kamer voor 2 personen met twee slaapkamers en eigen douche/toilet.
» Reivssat
Een kamer met 2 enkele bedden en eigen douche/toilet.

Omgeving
Bezoek werelds noorderlijkste buitenbad (verwarmd). Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. Verder zijn er opties tot beachvolleybal en minigolf. Daarnaast zijn er diverse winkels, restaurant en een café. In de winter is Camp Ripan een ideaal uitgangspunt voor winterse activiteiten, waaronder hondensledetochten, noorderlichtactiviteiten, sneeuwscootertochten of een bezoek aan de Sami. Ook skiën, sneeuwschoenwandelen en ijsklimmen is mogelijk. 


Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Poollicht Borealis: Zweeds Lapland Noorderlichtreis

Kies voor een onvergetelijke ervaring met deze 8-daagse reis naar het poollicht in Zweeds Lapland.

  • Zweeds Lapland
  • Noorderlicht
  • IJshotel
  • Hondensledetocht
  • Sneeuwscootertocht
  • 8 dagen
  • dec - mrt
  • Vanaf € 2105