Kjerringøy, Kjerringøy Brygge

Bekijk foto's

Kjerringøy Brygge

Kjerringøy Brygge - Algemeen

In het midden van Kjerringøy centrum met vele attracties en bezienswaardigheden zijn op loopafstand. En een fantastisch uitzicht op Vestfjorden en Steigen Kjerringøy Brygge is gelegen in het hart van Kjerringøy centrum. Een juweel voor gemeente Bodø. Op loopafstand van de vele mooie wandelingen. Kjerringøy Brygge is de perfecte uitvalsbasis, of u nou wilt genieten van de stilte en kunst in Zahlfjøsen, de geschiedenis van de handelspost, de meeuwen horen schreeuwen naar de Karlsøy fjord of genieten van de fantastische natuur, zowel boven als onder water.

Kjerringøy Brygge - Accommodatie

Waterfront huis gelegen direct aan het water - direct naast het hotel.
3 slaapkamers met in totaal 6 slaapplaatsen. De huisjes beschikken over een TV, een keuken, eettafel, 2 badkamers, 2 balkons en benodigde apparatuur.
De accommodatie heeft gratis wifi.

Kjerringøy Brygge - Restaurant

Aan de kade ligt het uitstekende restaurant. Grote ramen maakt het zo, dat je een bijzondere ervaring met prachtig uitzicht op Karlsøyfjorden en de Lofoten muur krijgt. Wij zijn voor het gebruik van lokaal geproduceerd voedsel. Eland uit het bos, vis uit de zee, lam en wilde schapen van Karlsøyvær, kaas en gedroogd vlees staan op ons menu. We hebben ongeveer 80 zitplaatsen in het restaurant.

In de zomer is het terras is erg populair. Onze gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten uit onze moderne keuken en natuurlijk een drankje uit onze bar, die een goede selectie van heerlijke drankjes heeft. We hebben ongeveer 50 stoelen. Voor degenen die willen de middernachtzon willen dien en de sfeer proeven in de haven is dit de perfecte plek om dit te doen terwijl u geniet van een drankje van de bar.

Kjerringøy Brygge - Omgeving

De accommodatie ligt ongeveer 40 kilometer van de provinciehoofdstad Bodø. Kjerringøy is een schiereiland dat voorheen een zelfstandige gemeente, nu is het een deel van de gemeente Bodø.

Om van en naar Kjerringøy te gaan, moet je een veerboot tussen Festvåg en Misten nemen. De veerboot duurt ongeveer 10 minuten. De veerboot gaat meerdere keren per dag, zodat u niet lang hoeft te wachten. De dienstregeling is te vinden op www.torghatten.no Daar vindt u actuele informatie te allen tijde.

Kjerringøy heeft ongeveer 340 inwoners. Kjerringøy is bekend om zijn prachtige gevarieerde natuur en de zeer goed bewaard gebleven Kjerringøy handelspost.

Prijzen

Periode bungalow
gehele jaar op aanvraag

Vanaf prijs per bungalow per nacht van 2020 in €.
De juiste prijs is afhankelijk van het aantal personen dat in de bungalow verblijft. Prijs is op aanvraag.

Wifi aanwezig.
Hond is toegestaan op aanvraag.