Klaipeda, Old Mill Conference Hotel

Bekijk foto's

Old Mill Conference Hotel - Algemeen


Dit moderne 3-sterren plus hotel ligt in de buurt van het historische kasteel van Klaipeda, aan de oevers van de rivier de Dane. Old Mill Conference Hotel ligt tegeonver het Old Mill Hotel en biedt kamers met gratis WiFi en airconditioning. Op het terrein en in de omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk, zoals paardrijden en vissen. U kunt dineren in het restaurant Lamarina.

Old Mill Conference Hotel - De kamers

De 15 kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, airconditioning en een minibar. De eigen badkamer is uitgerust met een toilet, douche en een haardroger.

Old Mill Conference Hotel - Omgeving

Het hotel bevindt zich op 2,3 km van de nieuwe veerterminal voor voetgangers en auto's, op 2,4 km van het winkel- en uitgaanscentrum Akropolis en op 3,3 km van de Klaipeda Švyturys Arena. De luchthaven Palanga ligt op 30 km afstand. Old Mill Conference Hotel biedt gratis (beperkte) parkeergelegenheid. Lange tijd is Klaipėda onderdeel geweest van Pruisen en heeft dan ook een Duitse uitstraling. De officiële naam van Litouwen was in het verleden Memel. Alleen tussen 1923 en 1939 en na 1945 tot heden is dit Klaipėda. Vanwege het Pruisische en Duitse verleden van deze havenstad, komen er veel Duitse toeristen. Door de stad loopt de rivier Danė. Op de linkeroever van de rivier is de oude stad, en op zijn rechteroever is het moderne stadscentrum. Smiltynė is een interessante plaats voor toeristen. Op het mooie schiereiland kunt u terecht bij het Litouws Zee Museum met onder andere een dolfinarium. Daarnaast kunt u hier vandaan doorreizen naar Neringa met haar prachtige natuur, mooie dorpjes en rust. Het gebied is vanuit Litouwen het makkelijkste te bereiken via de pont.

.